Τρείς προτάσεις της Περιφέρειας Ηπείρου εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα- Αλβανία 2014-2020»

Τρεις προτάσεις της Περιφέρειας Ηπείρου, εγκρίθηκαν προς χρηματοδότηση  από το Πρόγραμμα Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας «Ελλάδα- Αλβανία 2014-2020», με απόφαση της 2ης Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης  η  οποία συνεδρίασε την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016 στην Ηγουμενίτσα.

 Στις εργασίες της Επιτροπής, η Περιφέρεια Ηπείρου εκπροσωπήθηκε από την Αντιπεριφερειάρχη, αρμόδια για θέματα Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών, κ. Τατιάνα Καλογιάννη, η οποία ήταν και η υπεύθυνη για τη συγκρότηση των φακέλων των υπό χρηματοδότηση προτάσεων και έργων.  Η Ένωση Περιφερειών Ελλάδας εκπροσωπήθηκε από τον Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη.

 Κύριο αντικείμενο της συνεδρίασης αυτής ήταν η έγκριση χρηματοδότησης των προτάσεων «στρατηγικού χαρακτήρα», που υποβλήθηκαν με καταληκτική ημερομηνία την 16-05-2016, στο πλαίσιο της 1ης Πρόσκλησης του Προγράμματος.

 Συνολικά από όλους επιλέξιμους φορείς που είχαν δικαίωμα υποβολής προτάσεων, υπεβλήθησαν 6 προτάσεις, ενώ η Περιφέρεια Ηπείρου συμμετείχε σε 3 από αυτές.

 Οι υποβληθείσες προτάσεις ταξινομήθηκαν και προκρίθηκαν για ένταξη προς χρηματοδότηση, με αποκλειστικό κριτήριο την αξιολόγηση και βαθμολόγηση τους, όπως ακριβώς ορίζεται στον οδηγό υλοποίησης του προγράμματος.

 Οι προτάσεις που εγκρίθηκαν προς χρηματοδότηση είναι 4. Σ’ αυτές περιλαμβάνονται και οι 3 προτάσεις που αφορούν την Περιφέρεια Ηπείρου και οι οποίες συνοπτικά αναφέρονται παρακάτω:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]