Ιωάννινα:Συγκέντρωση διαμαρτυρίας -πορεία στις 18.00 με αφορμή την άφιξη Ομπάμα στην Αθήνα


ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Ανεπιθύμητος ο Ομπάμα στην Ελλάδα.
Καμία εμπλοκή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους- παλεύουμε για να αποδέσμευση από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ- Ενάντια στην καπιταλιστική βαρβαρότητα που γεννά κρίσεις, φτώχεια, πόλεμους, προσφυγιά.»

ΠΙΚΕΤΟΦΟΡΙΑ ΤΡΙΤΗ 15 ΝΟΕΜΒΡΗ 2016
6:00 μμ ΤΖΑΜΙ ΚΑΛΟΥΤΣΙΑΝΗ

Το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων, καλεί σε πικετοφορία την Τρίτη 15 Νοέμβρη  στις 6:00 από το Τζαμί στην Καλούτσιανη, ενάντια σε αυτό που εκφράζει ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ομπάμα, που δεν είναι άλλο από την ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα, το κυνήγι του κέρδους των μονοπωλίων με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο. Έρχεται στην χώρα μας σε μια περίοδο όπου οξύνονται οι αντιθέσεις, τα μονοπώλια δυσκολεύονται να ξεπεράσουν την κρίση, που αναζητούν νέα πεδία κερδοφορίας.
Οι ανταγωνισμοί αυτοί εκφράζονται με το μακέλεμα του λαού της Συρίας, ενώ αστικές τάξεις όπως της Τουρκίας προβάλουν διεκδικήσεις βλέποντας «ζωτικό» χώρο στο Αιγαίο. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ πιστή στα συμφέροντα της αστικής τάξης της χώρας μας συμμετέχει ενεργά στους ιμπεριαλιστικούς σχηματισμούς, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, μας εμπλέκει όλο και πιο πολύ στο κουβάρι των αντιθέσεων, διαφημίζοντας την γεωστρατηγική θέση, θέλοντας να αναβαθμίσει τον ρόλο της ντόπιας αστικής τάξης, να πάρει κομμάτι από την λεία του πόλεμου. Έφεραν τον νατοϊκό στόλο στο Αιγαίο με πρόφαση το προσφυγικό και καλούν το ΝΑΤΟ να κάνει και άλλη βάση στην Κάρπαθο ως καλύτερο σημείο για ορμητήριο των φονιάδων ενάντιων των λαών.
Κανένας εφησυχασμός, ο λαός πρέπει να αντιδράσει στα σχέδια των ιμπεριαλιστών. Αυτοί που σήμερα εμφανίζονται ως εχθροί, αύριο μπορεί να είναι σύμμαχοι και το αντίστροφο. Μόνοι χαμένοι βγαίνουν οι λαοί, οι οποίοι πρέπει να βάλουν την σφραγίδα τους στις εξελίξεις, να πολεμήσουν την αιτία που είναι η καπιταλιστική βαρβαρότητα, να παλέψουν ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πόλεμους και αυτούς που εξυπηρετούν.
Καλούμε τους εργαζόμενους, άνεργους, οργανωμένα μέσα από τα σωματεία τους να πάρουν μέρος στην πικετοφορία την Τρίτη 15 Νοέμβρη 6:00μμ στο Τζαμί της Καλούτσιανης. Να είναι η αυριανή κινητοποιήση, ένας ακόμα σταθμός για τη συγκέντρωση του Πολυτεχνείου που θα γίνει την Πέμπτη 17 Νοέμβρη 2016 στις 6:00 στο Εργατικό Κέντρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]