Τι κι αν στο Αγαθονήσι ζουν μόλις 153 κάτοικοι, η απορία του κράτους ήταν πόσες άδειες έχουν δοθεί για οίκους ανοχής.

Τι κι αν στο Αγαθονήσι ζουν μόλις 153 κάτοικοι, η απορία του κράτους ήταν πόσες άδειες έχουν δοθεί για οίκους ανοχής.

Αυτό αποκάλυψε ο δήμαρχος Αγαθονησίου, Βαγγέλης Κόττορος, στο ετήσιο συνέδριο της ΠΕΔ που έγινε τις προηγούμενες ημέρες, διηγούμενος την απίθανη ιστορία που έκανε τους παρευρισκόμενους να ξεσπάσουν σε γέλια.

Αφού αναφέρθηκε στις δυσκολίες τις οποίες βιώνουν στο ακριτικό νησάκι της Δωδεκανήσου, οι οποίες είναι ίδιες εδώ και δεκαετίες, από την Υγεία μέχρι το προσφυγικό που προστέθηκε τελευταία, στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι έχουν μόνον έναν διοικητικό υπάλληλο, οπότε αναγκάζεται να τον βοηθάει και ο ίδιος.

Στη συνέχεια, ο κ. Κόττορος, όπως αναφέρει η Ροδιακή περιέγραψε ότι κάποια στιγμή, πήραν τηλέφωνο από αρμόδιο υπουργείο στον δήμο και ζήτησαν να μάθουν πόσες άδειες οίκων ανοχής έχει εκδώσει ο Δήμος.

Ο δήμαρχος και ο υπάλληλος δεν πήραν σοβαρά το ερώτημα και συνέχισαν τη δουλειά τους αφού εξυπηρετούν τον κόσμο μόνοι τους. Σε λίγο διάστημα, όμως, το υπουργείο επανήλθε, αυτή τη φορά με έγγραφο, το οποίο επίσης αγνοήθηκε.

Τελικά, το υπουργείο επικοινώνησε για τρίτη φορά με τον δήμαρχο, ζητώντας να τους πει πόσες άδειες για οίκους ανοχής έχουν δοθεί στο νησί, δηλώνοντας ότι βιάζονται αφού πρέπει συμπληρωθούν τα στατιστικά τους.

Η απάντηση του κ. Κόττορου; «Παιδιά, περιμένετε, ακόμα... καταμετρώ τις άδειες!».
ΡΟΔΙΑΚΗ 
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]