ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2016

Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Ζητούν φόρο και από τα φτωχαδάκια»
Η εφημερίδα γράφει ότι: «οι θεσμοί θεωρούν ότι 3.000.000 «μη έχοντες» κρύβουν (!!!) τα… εισοδήματά τους. Γονατίζει η μεσαία τάξη! Χαράτσια 6 δισ. ευρώ θα πρέπει να πληρωθούν μέχρι το τέλος του 2016»

ΕΘΝΟΣ: «Όλοι ίσοι με αυστηρές ποινές»

Η εφημερίδα σημειώνει: «απειλούνται με φυλάκιση έως τρία χρόνια και βαριά χρηματικά πρόστιμα όσοι κάνουν διάκριση λόγω φύλου, θρησκείας, καταγωγής, πεποιθήσεων, σεξουαλικού προσανατολισμού, οικογενειακής κατάστασης, ασθένειας»

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «7 ανατροπές για επαγγελματίες και «μπλοκάκια»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «ποιοι προλαβαίνουν να συνταξιοδοτηθούν στα 62 και ποιοι φεύγουν στα 67 με κρυφές μειώσεις λόγω επανυπολογισμού των αποδοχών. Διπλό σοκ φόρων και εισφορών από την 1η Ιανουαρίου 2017 για επαγγελματίες και «μπλοκάκια» ».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Καπνός έγιναν 40 εκατομμύρια ευρώ»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «μια υπόθεση απάτης βαραίνει την Εθνική Τράπεζα. Από τις αποθήκες που εποπτεύει και ελέγχει η θυγατρική της, Προνομιούχος Ανώνυμη Εταιρεία Γενικών Αποθηκών Ελλάδος (ΠΑΕΓΑΕ), εξαφανίστηκαν μεγάλες ποσότητες καπνού, με αποτέλεσμα να δέχεται σημαντικό πλήγμα η τράπεζα και ολόκληρος ο χρηματοπιστωτικός κλάδος».

ΤΑ ΝΕΑ: «Περιμένοντας τον Ομπάμα»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «μπορεί η πολιτική ανατροπή στις Ηνωμένες Πολιτείες να περιορίζει τις μεγάλες προσδοκίες που είχε προαναγγείλει η κυβέρνηση για την επίσκεψη του προέδρου Ομπάμα στην Αθήνα, αλλά σε κάθε περίπτωση ακόμη ελπίζει ότι θα κεφαλαιοποιήσει πολιτικά το γεγονός».

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Ηλεκτρονικό «μάτι» για τα ληξιπρόθεσμα»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «ηλεκτρονικό «μάτι» για στενή παρακολούθηση όλων των οφειλετών με ληξιπρόθεσμα χρέη προς το Δημόσιο σχεδιάζει η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων, στο πλαίσιο των ενεργειών που έχει ήδη δρομολογήσει για να περιορίσει, ειδικά από επιτήδειους, την «αιμορραγία» στο σκέλος των εσόδων»
πηγη economy365

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]