Εντονα επικριτικός ο Π.Σκουρλέτης για την ρίψη χημικών εναντίον συνταξιούχων ..στο kontra Channel [videos]

Έντονα επικριτικός για τα γνωστά επεισόδια με την ρίψη χημικών εναντίον συνταξιούχων, που έγιναν μπροστά στο Μέγαρο Μαξίμου, εμφανίστηκε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στο Kontra Channel και την εκπομπή του Πάνου Παναγιωτόπουλου «Χώρα Εν Καμίνω».
Ο κύριος Σκουρλέτης, απαντώντας σε ερωτήματα του Πάνου Παναγιωτόπουλου, τοποθετήθηκε σε όλα τα μεγάλα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας, τονίζοντας μεταξύ των άλλων και τα ακόλουθα:
Για την επίθεση με χημικά κατά των συνταξιούχων: «Δυστυχώς αυτές τις εικόνες τις έχουμε ξαναδεί. Θα έλεγα όμως δύο φορές δυστυχώς που αυτές τις εικόνες τις είδαμε πρώτη φορά με Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και τον καλύτερο σχολιασμό τον έκανε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, ο οποίος έδωσε εντολή να μην ξαναυπάρξει χρήση χημικών όταν υπάρχουν τέτοιου είδους πολιτικές διαμαρτυρίες. Η καταστολή είναι κάτι καταδικαστέο, όποτε και να συμβαίνει και πολύ περισσότερο μάλιστα για μας, μια Κυβέρνηση που πιστεύει στη Δημοκρατία. Μέσα στη δικιά μας αντίληψη για τη Δημοκρατία είναι και η κοινωνική διαμαρτυρία, άρα θα πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτική η Αστυνομία. Θέμα προς συζήτηση θα μπορούσε να αποτελέσει και το πώς λειτουργεί η Αστυνομία και κατά πόσο καμιά φορά επιδεικνύει υπερβάλλοντα ζήλο σε ορισμένα πράγματα.»
Για το Υπερταμείο και για το 34% της ΔΕΗ που μεταφέρθηκε εκεί: «Δεν θα γίνει καμία ιδιωτικοποίηση αυτών των ΔΕΚΟ. Ούτε καν του 16% της ΔΕΗ. Οι ΔΕΚΟ πήγαν στο Υπερταμείο για να αξιοποιηθούν, όχι για να ιδιωτικοποιηθούν.»
Για τον επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ, Στέργιο Πιτσιόρλα :«Δεν είναι συνεργάσιμος με τους Υπουργούς της Κυβέρνησης όσο θα έπρεπε.»
Για τη σύγκρουση του Υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη, με την Εκκλησία: «Η δήλωση του Αρχιεπισκόπου, μετά τον Αγιασμό στη Βουλή, ήταν πολιτική. Η Εκκλησία δεν πρέπει να κάνει πολιτική…»
Για τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ πολύ πίσω από τη ΝΔ: «Τα ποσοστά αυτά είναι απολύτως αναστρέψιμα. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ θα αυξήσει την συσπείρωσή του, που τώρα είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα. »                                          
                PART 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]