ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

[Ελλάδα]Σύγκρουση θαλασσίων μοτοποδηλάτων (jet ski) και τραυματισμός επιβαινόντων

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Χανίων, μεσημβρινές ώρες χθες, από το Λιμενικό Φυλάκιο Γεωργιούπολης για περιστατικό σύγκρουσης δύο (02) θαλασσίων μοτοποδηλάτων (jet ski), στη θαλάσσια περιοχή Γεωργιούπολης Αποκορώνου Χανίων, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των τριών (03) εκ των τεσσάρων (04) επιβαινόντων σε αυτά.
Συγκεκριμένα, τραυματίστηκαν ο 50χρονος χειριστής του με στοιχεία ''ΚΟΥΚΙ'' Τ.Χ. 944 θαλασσίου μοτοποδηλάτου, η 72χρονη συνεπιβάτιδά του, καθώς επίσης και ο 48χρονος συνεπιβάτης του με στοιχεία ''ΣΕΡΡΙ'' Τ.Γ. 15 θαλασσίου
μοτοποδηλάτου που χειριζόταν 43χρονη, η οποία συνελήφθη, όλοι αλλοδαποί.
Ανωτέρω τραυματισθέντες αφού μεταφέρθηκαν στην ακτή με μέριμνα του εκμισθωτή και του ναυαγοσώστη, διεκομίσθησαν με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου, από όπου οι δύο άνδρες εξήλθαν, ενώ η γυναίκα παραμένει νοσηλευόμενη.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη επίσης ο 58χρονος ιδιοκτήτης των εν λόγω θαλασσίων μέσων αναψυχής, ο οποίος κατόπιν εντολής κ. Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος μαζί με την ανωτέρω συλληφθείσα χειρίστρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]