iPhone 7: Τεράστια προβλήματα και σε συσκευές στην Ελλάδα - "Κολλάνε" και ακούγονται οι κλήσεις σαν από πηγάδι!

Μετά τις αναφορές για τον θόρυβο που έκανε το iPhone 7 Plus όταν βρισκόταν εν μέσω κάποιας βαριάς διεργασίας, οι χρήστες μέσα από το Apple support forum αναφέρουν κι άλλο πρόβλημα, το οποίο αυτή τη...
φορά σχετίζεται με τον ήχο κατά τη διάρκεια φωνητικής κλήσης.

Πιο συγκεκριμένα κάποιος χρήστης δημοσίευσε το πρόβλημά του λέγοντας ότι κατά τη διάρκεια της κλήσης ο ήχος ακουγόταν απόμακρος σαν να ερχόταν από την πλάτη του κινητού. Τότε διάφοροι άλλοι κάτοχοι του νέου iPhone έγραψαν ότι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Οι περισσότεροι από αυτούς φαίνεται να είναι κάτοχοι του 5.5 ιντσών iPhone 7 Plus.

Η μείωση της έντασης του ήχου μπορεί να ελαττώσει το πρόβλημα, όμως η Apple δεν έχει προχωρήσει σε κάποιο μόνιμη λύση. Επιπλέον, προς το παρόν παραμένει άγνωστη η αιτία του προβλήματος αν είναι θέμα hardware ή software.

Από την επίσημη κυκλοφορία των iPhone 7 και iPhone 7 Plus έχουν γίνει αναφορές για τον ήχο όταν κάνει κάποια βαριά εργασία, για το σήμα που χάνεται και τώρα προκύπτει το πρόβλημα με τις κλήσεις. Προς το παρόν κανένα από αυτά δεν έχει πάρει διαστάσεις και δεν φαίνεται να είναι μαζικό.

Κολλάει η συσκευή
Ένα ακόμα τεράστιο πρόβλημα για την αξιοπιστία της εταιρίας που κυριολεκτικά έχει σπάσει τα τηλέφωνα του support της ελληνικής αντιπροσωπείας "Info Quest" έχει να κάνει με τα τεράστια κολλήματα που παρουσιάζονται ιδίως μετά από κλήσεις στα iPhone 7 Plus. Μην ξεχνάμε πως οι συγκεκριμένες συσκευές έχουν κόστος από 1000 ευρώ και άνω, πράγμα που σημαίνει πως οι ιδιοκτήτες τους είναι πραγματικά προβληματισμένοι από την πολυπόθητη συσκευή.

Καμία επίσημη αναφορά δεν έχει γίνει ακόμα, παρόλο που στην Αμερική η Apple κάνει αμέσως αντικατάσταση των συσκευών στις "αστοχίες" που παρουσιάζονται γνωρίζοντας ότι κάποια παρτίδα βγήκε ελλατωματική.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]