Facebook: Θες να κρύψεις μια συνομιλία; Μάθε πώς γίνεται

Τη δυνατότητα στους χρήστες του να πραγματοποιούν απόρρητες συνομιλίες με άλλους χρήστες, μέσω μιας νέας λειτουργίας, που ελάχιστοι γνώριζαν την ύπαρξή της έως τώρα, προσφέρει το Messenger του Facebook.

Έτσι, αν έχετε να κρύψετε κάτι ή αν επιθυμείτε κάποια συνομιλία σας να μην γίνει γνωστή σε περίπτωση που το κινητό σας τηλέφωνο έχει πέσει σε λάθος χέρια, το Facebook έχει τη λύση.

Αυτό που πρέπει να κάνει κανείς, είναι  να επεξεργαστεί τις ρυθμίσεις του messenger ενεργοποιώντας την “Απόρρητη συνομιλία” και στέλνοντας το μήνυμά του στον παραλήπτη. Αυτό που ουσιαστικά κάνει η συγκεκριμένη λειτουργία είναι να διαγράφει το μήνυμα που έχεις σταλεί μέσα σε 5′, 10′ ή και 30′ δευτερόλεπτα από την ανάγνωσή του από τον παραλήπτη.

Γράφοντας λοιπόν το κρυφό μήνυμα, ενεργοποιείται πάνω από το κείμενο η ένδειξη της απόρρητης συζήτησης, ενώ εκτός από τα emoji, την εισαγωγή φωτογραφιών και τοποθεσίας, προστίθεται στις επιλογές και ένα χρονόμετρο, με το οποίο μπορεί να καθοριστεί ο χρόνος  που θα είναι ορατή η συνομιλία.

Παράλληλα, η χρήση της “απόρρητης συνομιλίας” ισχύει και για συνομιλίες που έχουν γίνει στο παρελθόν και θες να αποκρύψεις, χωρίς ωστόσο να τις διαγράψεις.

Με αυτό τον τρόπο λοιπόν, οι συνομιλίες μας γίνονται πιο ασφαλείς και πιο προσωπικές.

Πηγή: unilad.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]