ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Χείλη σαρκώδη, απαλά και ενυδατωμένα. Με υαλουρονικό οξύ

Με το που ο καιρός αρχίζει να κρυώνει ένα από τα πιο απαιτητικά ζητήματα ομορφιάς είναι το πως θα κρατήσουμε τα χείλη μας ενυδατωμένα και απαλά. Οι ξαφνικές αλλαγές της θερμοκρασίας και κυρίως το ξαφνικό ψύχος, κάνουν τα χείλη μας ξηρά και με τραχιά υφή.  Το μακιγιάζ δεν διευκολύνει την κατάσταση, αντιθέτως, αφού το κραγιόν «κολλάει» στα σημεία ξηρότητας και τo λιπ-γκλος ή το βούτυρο κακάο δίνουν για πολύ λίγο χρονικό διάστημα την ψευδαίσθηση της υγείας και της λάμψης. Παράλληλα, ο χρωματισμός των χειλιών μας χάνει το έντονο ροζ  που έχει κατά τους καλοκαιρινούς μήνες με αποτέλεσμα τα χείλη να δείχνουν λεπτότερα και θαμπά.

 Τι μπορούμε να κάνουμε για να βελτιώσουμε την εικόνα των χειλιών μας;

Ενα από τα πιο ενυδατικά συστατικά που υπάρχουν είναι το υαλουρονικό οξύ, αφού τα μόριά του επιτυγχάνουν να συγκρατήσουν υγρασία μέχρι και 100 φορές το βάρος τους. Με το υαλουρονικό οξύ μπορούμε έτσι να ενυδατώσουμε τα χείλη μας πλήρως. Παράλληλα,  μπορούμε να ενισχύσουμε το περίγραμμά τους αλλά και να αυξήσουμε τον όγκο τους και να βελτιώσουμε το σχήμα τους, αφού το υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται και ως πληρωτικό δέρματος.

Πως πραγματοποιείται η διαδικασία εισαγωγής του υαλουρονικού οξέος στα χείλη;

Η διαδικασία γίνεται ενέσιμα, με την χρήση μίας πολύ λεπτής βελόνας. Μέσω της βελόνας εισάγεται στα σημεία ενδιαφέροντος (άνω-κάτω χείλος, γραμμή χειλιών, φίλτρα) το υαλουρονικό οξύ σε μορφή γέλης (τζελ). Με την τεχνική soft drop το υαλουρονικό οξύ εγχέεται αργά, με μικρές λεπτές σταγόνες που μετά από λίγο δεν είναι καθόλου αντιληπτές. Θα αισθάνεστε τα χείλη σας εντελώς φυσικά.
Καθώς το υαλουρονικό οξύ αποτελεί φυσικό συστατικό του δέρματος, εξασφαλίζεται ετσι  ότι δεν θα δημιουργηθεί καμία παρενέργεια ούτε η οποιασδήποτε μορφής αλλεργία. Πρόκειται λοιπόν για ένα συστατικό που είναι απόλυτα ασφαλές στην χρήση του.

Τι προσφέρει η διαδικασία;

·         Ενυδάτωση με διάρκεια
·         Διόρθωση- Δημιουργία περιγράμματος
·         Αύξηση άνω χείλους
·         Αύξηση κάτω χείλους
·         Δημιουργία χειλιών (πολύ λεπτά, «γραμμή»)
·         Δημιουργία φίλτρων (η αύλακα πάνω από το άνω χείλος)
·         Ανάδειξη των υπόλοιπων χαρακτηριστικών του προσώπου

Διάρκεια θεραπείας και αποτελεσμάτων

Η διάρκεια της θεραπείας κυμαίνεται στα είκοσι  με τριάντα περίπου λεπτά. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ορατά μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, ενώ τα τελικά αποτελέσματα θα είναι πλήρως εμφανή μετά από δύο ημέρες. Τα αποτελέσματα από την θεραπεία διαρκούν έως έναν χρόνο.  Η διάρκεια εξαρτάται από την ποιότητα του υαλουρονικού οξέος που θα χρησιμοποιηθεί και από την ταχύτητα με την οποία μεταβολίζει το συστατικό ο κάθε οργανισμός. Ακόμη εξαρτάται από το είδος του υαλουρονικού οξέος που θα χρησιμοποιηθεί. Αν επιθυμείτε απλή ενυδάτωση μπορεί να  χρησιμοποιηθεί το υαλουρονικό οξύ στην υγρή του μορφή, ενώ για την ταυτόχρονη αύξηση του όγκου των χειλιών και την επεξεργασία του περιγράμματός των χειλιών θα χρησιμοποιηθεί υαλουρονικό σε παχύρευστη  μορφή (ως πληρωτικό).
Το υαλουρονικό οξύ σε μορφή filler έχει μεγαλύτερη διάρκεια στον χρόνο. Αν θέλετε να έχετε τα πιο φρέσκα, σαρκώδη  και εντυπωσιακά χείλη τώρα ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.
Ευχαριστούμε τον πλαστικό χειρουργό Χρήστο Μεγαπάνο (http://www.regen.gr/omada/o-plastikos-xeirourgos/)  και το ιατρείο Regen (https://www.facebook.com/Regen.yourself/) για τις χρήσιμες πληροφορίες που μας έδωσαν για την θεραπεία ενυδάτωσης, αύξησης και βελτίωσης των χειλιών. Για να μάθετε περισσότερα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ιατρείου Regen: www.regen.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]