ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Λεβέντης σε Καμμένο: Ευχαριστώ, δεν θα πάρω

Ο  Βασίλης Λεβέντης, απάντησε στην δήλωση του Πάνου Καμμένου, ότι  η Ένωση Κεντρώων είναι καλοδεχούμενη στην κυβέρνηση.

Ο κ. Λεβέντης δήλωσε, «Ευχαριστώ, αλλά δεν πρόκειται να αθροιστώ στην κυβερνητική πλειοψηφία όπως το ζητά ο κ. Καμμένος», είπε ο κ. Λεβέντης, στον ΒΗΜΑ FM. «Θα μείνω κριτικά απέναντι στην κυβέρνηση. Σε ό,τι συμφωνώ θα το ψηφίζω και σε ό,τι διαφωνώ δεν θα το ψηφίζω. Δεν πρόκειται να αθροιστώ στην κυβέρνηση γιατί δεν το θέλουν οι οπαδοί μου, που μου λένε »Μην πας με τον Τσίπρα»», πρόσθεσε.

Σχολιάζοντας τη δημοσκόπηση που δημοσίευσε σήμερα η «Αυγή», ο κ. Λεβέντης τόνισε πως δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ προηγούνται. «Ευθύνη σε αυτό φέρει και η κ. Γεννηματά, που δεν βοήθησε να ψηφίσουμε από κοινού την απλή αναλογική», συμπλήρωσε.

Σε ό,τι αφορά τις τηλεοπτικές άδειες- στη δημοσκόπηση της «Αυγής» το 53% θέλει από 5 έως 10 κανάλια- ο επικεφαλής της Ενωσης Κεντρώων τόνισε ότι πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του ο πρωθυπουργός.

«Να καλέσει τον κ. Παππά και να του ζητήσει να υποχωρήσει, όπως έκανε και με τον κ. Φίλη. Δεν είναι θέμα »κλαδέματος» ή »κοντέματος» του κ. Παππά. Ο κ. Τσίπρας πρέπει να ακούσει την άποψη της κοινωνίας, που δεν θέλει να κλείσουν τα κανάλια», δήλωσε ο κ. Λεβέντης.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]