Ομογενείς ΠΡΟΣΟΧΗ: Απατεωνιές σε ''έρανο'' της ''ΠανΜεσσηνιακής Ομοσπονδίας ΗΠΑ-Καναδά'

Ομογενείς ΠΡΟΣΟΧΗ: Απατεωνιές σε ''έρανο'' της ''ΠανΜεσσηνιακής Ομοσπονδίας ΗΠΑ-Καναδά'' γιά ''πλημυρροπαθείς'' στην Μεσσσηνία
Με επιστολή της (20 Σεπτεμβρίου 2016, διαβάστε προσεκτικά την τελευταία παράγραφο) η Οργάνωση ζητά χρήματα κάνοντας έρανο. Δηλώνει γραπτά ότι ''είναι εντάξει'' με την φορολογική Υπηρεσία ΗΠΑ (IRS). Aλλά, το IRS την έχει βάλει στην... ''μαύρη λίστα''(!!!) από τον Οκτώβριο του 2010, όταν αφαίρεσε από την Οργάνωση την φοροαπαλλαγή (501c), εξαιτίας μη υποβολής φορολογικών δηλώσεων από τον χρόνο 2007 (!!!).
Με την επιστολή-έκκληση γιά συλλογή χρημάτων, η Οργάνωση εξαπατεί τους φορολογούμενους ΗΠΑ, δηλώνοντας ψευδέστατα και ΓΡΑΠΤΑ, ότι έχει φοροαπαλλαγή. Μάλιστα, οι κρατικοδίαιτοι άχρηστοι της Γεν. Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού (ΓΓΑΕ, υπουργείο Εξωτερικών), προβάλουν την ''έκκληση'' στην ιστοσελίδα της ΓΓΑΕ.
Θυμίζουμε ότι η αμαρτωλή ΓΓΑΕ δίνει χορηγίες κάθε χρόνο στην ''ΠανΜεσσηνιακή'', ακόμα και σε εποχές ''μνημονίων'' (επιλεκτικά, ΜΟΝΟ στην ''ΠανΜεσσηνιακή Ομοσπονδία ΗΠΑ-Καναδά'').
Σημ.: 'Αλλο έρανος στην Ομογένεια γιά καλό σκοπό και άλλο έρανος από ''ακάθαρτες'' Οργανώσεις, με μηδαμινά αποτελέσματα, γιά να προβληθούν τα ''ψώνια-ηγέτες'' τους, που το ''παίζουν'' και ''σπουδαίοι'' σε αφελείς στην Καλαμάτα και στην Ομογένεια. Μετά την απάτη με τον ''έρανο γιά την Μυρτώ'' στην Βοστώνη, η Ομογένεια δεν δίνει χρήματα σε εράνους ''πονηρών'' Οργανώσεων.
 kalaminet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]