ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Ο καιρός σήμερα

Αίθριο καιρό με ηλιοφάνεια και λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας αναμένουμε το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016. Τη νύχτα και τις πρώτες πρωινές ώρες ενδέχεται η ορατότητα στα ηπειρωτικά να είναι κατά τόπους περιορισμένη λόγω ομίχλης.
Η θερμοκρασία θα  κυμανθεί από 12 έως 22 και τοπικά 23 βαθμούς στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά, 8 έως 20 στη βόρεια Ελλάδα, 14 έως 24 και τοπικά 26 στη δυτική Ελλάδα, 9 έως 20 στο βόρειο Αιγαίο και από 15 έως 26 και τοπικά 27 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι  στο Ιόνιο θα πνέουν κυρίως από τα νότια έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, ενώ στο Αιγαίο θα είναι βόρειοι με την ίδια ένταση.
Εξέλιξη του καιρού:
Την Κυριακή οι άνεμοι θα εξασθενίσουν και θα ανέβει λίγο η θερμοκρασία, ενώ από το απόγευμα αναμένουμε πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού με τοπικές βροχές στο Βόρειο Ιόνιο, στην Ήπειρο και στη Μακεδονία.
Τη νέα εβδομάδα οι τοπικές βροχές θα περιοριστούν στα ανατολικά και γρήγορα θα σταματήσουν, ενώ το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού θα είναι η σταδιακή πτώση της θερμοκρασίες και οι ενισχυμένοι βόρειοι άνεμοι.
weather.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]