ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Πρέβεζα:Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων

Σχεδιασμός και δράσεις Πολιτικής Προστασίας για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών < Πλημμύρες – Κατολισθήσεις – Χιονοπτώσεις > 2016- 2017 


      Σας γνωρίζουμε κατόπιν του 1. σχετικού που αφορά το Σχέδιο Πολιτικής Προστασίας και 4. για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση καιρικών φαινομένων [ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ-ΚΑΤΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ-ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ] στις περιπτώσεις που θα χρειαστεί, συγκαλείται το  Συντονιστικό Όργανο Πολίτικης Προστασίας Π.Ε.Πρέβεζας [Σ.Ο.Π.Π.] υπό την Προεδρία του κ.Αντιπεριφερειαρχη στις  02 Νοεμβρίου 2016 ημέρα  Τετάρτη  και ώρα 11:00  στην αίθουσα συνεδριάσεων της  Π. Ε. Πρέβεζας.  
1. Σκοπός της σύσκεψης είναι η μελέτη των θεμάτων που αναφέρονται στο 1 σχετικό για την πρόληψη  και την καλύτερη αντιμετώπιση τους σε επίπεδο Περιφερειακής Ενότητας .
2. Επισημαίνεται ότι η συμμετοχή των κ.κ. Δημάρχων (ή των εκπρόσωπων τους) με τους υπευθύνους υπαλλήλους των γραφείων Πολιτικής Προστασίας καθώς και των εκπροσωπών όλων των εμπλεκομένων φορέων,  κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να χαραχθεί ενιαία πολιτική και να επιτευχθεί ο καλύτερος συντονισμός όλων μας για την αντιμετώπιση του σημαντικού αυτού θέματος.
     Στη σύσκεψη του Σ.Ο.Π.Π. παρακαλούνται να συμμετάσχουν όλοι οι αποδέκτες του παρόντος                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]