ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Το Συνέδριο σε φωτογραφίες...

Το... χαστούκι στον Καμμένο και οι κόκκινοι φάκελοι...

Το χαλαρό κλίμα που επικρατούσε προ της έναρξης του 2ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ διατάραξαν για λίγα λεπτά οι νεαροί - εκπρόσωποι της γενιάς των «400 ευρώ» που προσπέρασαν τα μέτρα ασφαλείας ...
και μπήκαν στο χώρο του συνεδρίου, φωνάζοντας συνθήματα. Όμως, μεταξύ των πρώτων που έφτασαν στο Φάληρο ήταν ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης που πλέον συμπλέει με τον ΣΥΡΙΖΑ. Το παρών δίνει και η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, που όπως και ο Φώτης Κουβέλης αντάλλαξε θερμό χαιρετισμό με τον Αλέξη Τσίπρα. 

Κατά την είσοδό του ο πρωθυπουργός έγινε δεκτός με θερμές χειραψίες και αγκαλιές, ξεχώρισε όμως, ο χαιρετισμός με τον κυβερνητικό του εταίρο Πάνο Καμμένο- με ένα ελαφρύ «χαστούκι», όπως συχνά γίνεται μεταξύ φίλων. 
Ιδιαίτερα ευδιάθετοι φάνηκαν τόσο ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, όσο και ο πατέρας του, Στέλιος. Κατά την προσέλευσή τους στο χώρο, οι σύνεδροι παραλάμβαναν έναν κόκκινο φάκελο με το υλικό του συνεδρίου, αλλά και τις κάρτες συνέδρου. 

Το παρών στο συνέδριο όμως, αν και δεν κατάφερε να εκλεγεί σύνεδρος δίνει και ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας. 

Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας (διακρίνεται όρθιος, γυρισμένος πλάτη στη φωτό) δίνει το παρών στο συνέδριο

Ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στο χώρο του 2ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με άλλα μέλη της Ενωτικής Κίνησης Ευρωπαϊκής Αριστεράς, στην οποία, πλέον, μετέχει. Η ΕΚΙΑ, μάλιστα, αποφάσισε επισήμως προχθές τη συμπόρευσή της με το κυβερνών κόμμα. Ο κ.Κουβέλης χαμογελούσε συγκρατημένα ένώ αντάλλαξε χειραψίες με πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, πριν καθίσει τελικά δίπλα στον βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Ζουράρι. Ο τελευταίος, φορούσε μέσα από το πουκάμισό του πουκάμισο που έγραφε: «Έρχομαι από μακριά» 

Η αναμονή για την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου έδωσε πολλές «photo-op» - ευκαιρίες, δηλαδή, για αναμνηστικές φωτογραφίες, όπως αυτή του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Τρύφωνα Αλεξιάδη με την κ.Φωτεινή Βάκη. Πίσω τους διακρίνεται ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής με κάζουαλ εμφάνιση. 


Χαμογελαστός και ευδιάθετος ήταν ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης και έδειχνε τουλάχιστον πιο χαρούμενος από τους συνομιλητές του στο «πηγαδάκι». 

Με έναν κόκκινο φάκελλο ανά χείρας, φορώντας ένα πουκάμισο και τζην παντελόνι είσήλθε στο γήπεδο του τάε κβο ντο η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου. 

Περισσεύουν τα χαμόγελα ανάμεσα στους κ.Αλεξιάδη και Παπαδημούλη- άγνωστο τί αναζητά με το βλέμμα του ο Νίκος Μανιός

Προβληματισμένη και με το κινητό ανά χείρας η κ.Ρένα Σβίγγου- ενδεχομένως να σκέφτεται ότι ο στόχος των 3.000 συνέδρων αποδείχθηκε ανέφικτος ή απλά να ψάχνει μια θέση με θέα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]