Χαράτσι στον πολιτισμό...

Γραφουν οι Σκεπτόμενοι πολίτες  στο blog τους [ioannina2013.blogspot.gr]

Υπάρχει εξήγηση  λοιπόν γιατί έχουν σχεδόν εξαφανιστεί οι παραστάσεις ερασιτεχνικών μουσικών και θεατρικών σχημάτων από το  πρόγραμμα του Π.Κ. του Δήμου Ιωαννιτών.  Όπως μαθαίνουμε, πάνω από 100 ευρώ συν ΦΠΑ τιμάται πλέον η παραχώρηση της αίθουσας  για την παρουσίαση εκδηλώσεων στον πολιτιστικό πολυχώρο «Δ. Χατζής» στα παλιά Σφαγεία.

Ισως σκέφτηκαν εκεί στο Π.Κ ότι πρέπει να βγάλουν τα σπασμένα της αποτυχημένης «Πολιτιστικής του 2021»  και άρχισαν να ζητούν χαράτσια. Ξεχνούν  ότι το Π.Κ. υπάρχει ακριβώς για να δίνει βήμα στον πολιτισμό της πόλης και όχι να τον δυσχεραίνει.

Πώς αλλιώς θα βγει και ο μισθός του πρώτου στα χρονικά Προέδρου  του Π.Κ που αμείβεται για τη θέση αυτή, όπως καταγγέλθηκε από άλλες δημοτικές παρατάξεις;

Κατά τα άλλα, λεφτά υπάρχουν, εφόσον ο Δήμαρχος σκέφτεται -όπως διαβάζουμε-  να επιδοτήσει από τα χρεωκοπημένα ταμεία του Δήμου  (αλήθεια τι έγινε με εκείνο το 1.500.000 ευρώ που απαλλοτριώθηκε από τα ταμεία του Δήμου επί Δημαρχίας Φ.Φίλιου;) το εισιτήριο του αστικού ΚΤΕΛ!

Δηλαδή, είτε χρησιμοποιείς είτε όχι το προβληματικό αστικό ΚΤΕΛ για τις μετακινήσεις σου, θα πληρώνεις χαράτσι. Δεν φτάνει που  πληρώνεις  το νερό χρυσάφι, τώρα θα επιδοτείς και το ιδιωτικό -κατά τα άλλα-  ΚΤΕΛ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]