Ο καιρός σήμερα

Τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες στο Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο, τη Θεσσαλία και πιθανόν την Κεντρική Μακεδονία και στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημεριανές ώρες περιμένουμε την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 15 έως 25 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 15 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 9 έως 22 βαθμούς), 20 έως 24 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 29 βαθμούς στην Κρήτη (τοπικά στη Βόρεια Κρήτη έως 31 βαθμούς), 15 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 20 έως 25 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν γενικά από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, με βαθμιαία ενίσχυση σε μέτριους 5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και στα ανατολικά με βαθμιαία ενίσχυση μετά το μεσημέρι σε μέτριους 5 μποφόρ.

Νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με πιθανότητα παροδικών βροχών περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.
πηγη  meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]