Ο Αλαφούζος αλλάζει φυσιογνωμία στον ΣΚΑΪ

Μια από τις εισηγήσεις που δεχόταν εδώ και χρόνια και απέρριπτε με το άκουσμά τους φαίνεται ότι αποφάσισε να ακολουθήσει, εσχάτως, ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ,  Γιάννης Αλαφούζος.



Σύμφωνα με το περιοδικό Secret, της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, ο καναλάρχης του Φαλήρου, με αφορμή τα νέα δεδομένα που επικρατούν στο τηλεοπτικό τοπίο, θα αλλάξει άμεσα τη φυσιογνωμία του τηλεοπτικού σταθμού.

Συγκεκριμένα, και με όσα κυκλοφορούν στην πιάτσα, το κανάλι του Φαλήρου θα ρίξει το βάρος στην ψυχαγωγία, ευελπιστώντας ότι με τη στρατηγική αυτή θα καταφέρει να προσελκύσει περισσότερα έσοδα, που είναι αναγκαία όσο ποτέ άλλοτε για την επιχείρηση του Γιάννη Αλαφούζου.

Στο πλαίσιο αυτό, έχει ήδη έρθει σε συμφωνία για την απόκτηση των δικαιωμάτων δύο reality shows, ενώ αναζητά και άλλες εκπομπές, που θα ενισχύσουν περαιτέρω το ψυχαγωγικό προφίλ του σταθμού.

Όπως είναι λογικό, αναβαθμισμένο ρόλο αναμένεται να έχει ο Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος από την πρώτη στιγμή ήταν υπέρμαχος του συγκεκριμένου μοντέλου.

Άλλωστε, είναι κάτι περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, αφού το συγκεκριμένο αντικείμενο το «υπηρέτησε» επί χρόνια στο Star.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]