ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Σύλλογος Ατομων με νεανικό διαβήτη και κοιλιοκάκη Πρέβεζας

Σας γνωρίζουμε ότι ιδρύθηκε στις 15/6/2016 με την υπ.αρ. 200/2016 Διαταγή Ειρηνοδικείου Πρέβεζας μη κερδοσκοπικό σωματείο με την επωνυμία:  «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΝΕΑΝΙΚΟ ΔΙΑΒΗΤΗ ΚΑΙ ΚΟΙΛΙΟΚΑΚΗ ΠΡΕΒΕΖΑΣ» με το διακριτικό τίτλο «MELLITUS CELIAC»,  με έδρα την Πρέβεζα.
Σκοποί του συλλόγου είναι:
1. Η διεξαγωγή αγώνα για την αντιμετώπιση του νεανικού διαβήτη και της
κοιλιοκάκης, με όλες τις μορφές και περιπτώσεις με τις οποίες είναι δυνατόν να εμφανιστούν αυτά.
2. Η προαγωγή της έρευνας και της θεραπευτικής και κλινικής μεθοδολογίας και αγωγής για την εξάλειψη ή πλήρη έλεγχο ή μείωση των συνεπειών των ασθενειών.
3. Η οργάνωση σεμιναρίων και μαθημάτων για την πρόληψη, διάγνωση, καταπολέμηση των ασθενειών και των συνεπειών τους και η διαφώτιση των γονέων και των νέων.
4. Η διατήρηση επαφής και ανάπτυξη στενής συνεργασίας με άλλους σχετικούς φορείς ή συλλόγους ή ενώσεις που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
5. Η διατήρηση επαφής και ανάπτυξη συνεργασίας με τις αρμόδιες αρχές, νοσηλευτικά ιδρύματα, πνευματικά ιδρύματα κλπ., με σκοπό την βελτίωση της υγείας, της περίθαλψης και γενικά της καλύτερης διαβίωσης των παθόντων.
6. Η συνεργασία με κρατικούς φορείς για θέματα έρευνας, ίδρυσης νέων τμημάτων και κέντρων στα νοσηλευτικά ιδρύματα της περιοχής για την καταπολέμηση των συνεπειών του νεανικού διαβήτη και της κοιλιοκάκης, εναρμόνισης κοινής πολιτικής ασφαλιστικών φορέων για την κάλυψη δαπανών ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και παροχή τυχόν επιδομάτων σε πάσχοντες.
7. Η ηθική, ψυχολογική και οικονομική στήριξη άπορων οικογενειών, μελών του συλλόγου, με παιδιά πάσχοντα, μέσα στα πλαίσια των οικονομικών, κυρίως, δυνατοτήτων του συλλόγου.
8. Η δραστηριοποίηση γενικά σε κάθε θέμα που αφορά πάσχοντα με ΣΔ1 και κοιλιοκάκη άτομα και τις οικογένειές τους.
9. Η επιβράβευση ατόμων με σημαντικές δραστηριότητες που έχουν σχέση με τους σκοπούς του συλλόγου.

Καλούμε όλους τους συντοπίτες και φίλους μας να εγγραφούν μέλη του Συλλόγου μας, αγκαλιάζοντας έτσι την προσπάθεια που ήδη γίνεται για τη στήριξη και τη συνέχιση της λειτουργίας του συλλόγου.

Πρέβεζα  3/10/2016
Τα μέλη Δ.Σ. του Συλλόγου
Καββαδάς Δημήτριος   (Πρόεδρος)
Τζαμουράνος Ιωάννης  (Αντιπρόεδρος)
Τριβλή Χαρίκλεια         (Ταμίας)
Τσιακάλου Σοφία          (Γραμματέας)
Σάφη Μαρία                  (Μέλος)
Τηλέφωνα επικοινωνίας
Πρόεδρος: 6943770946
Ταμίας: 6937374738,  Γραμματέας: 6979359262

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]