Διοργάνωση του πάγιου αυτοχρηματοδοτούμενου προγράμματος εκμάθησης ελληνικής γλώσσας από το ΚΕΔΕΓΠΟ

Το Κέντρο Διδασκαλίας Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού (ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ.) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, συνεχίζοντας τη δράση του στην κατεύθυνση της προώθησης και διάδοσης της ελληνικής γλώσσας και του ελληνικού πολιτισμού, διοργανώνει για άλλη μια χρονιά το πάγιο οχτάμηνο αυτοχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα εκμάθησης ελληνικής γλώσσας.
Πρόκειται για το πρόγραμμα Χειμερινό ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ. με χρονική διάρκεια από 17/10/2016 έως και 31/05/2017. Σε αυτό συμμετέχουν φοιτητές ευρωπαϊκών προγραμμάτων ανταλλαγών Erasmus, αλλοδαποί υπότροφοι για μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων καθώς και αλλοδαποί κάτοικοι της πό
λης.
Το ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ. υποδέχεται τους αλλοδαπούς σπουδαστές του τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 10:00 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του ΔΙ.Κ.Ε.Π.Π.Ε.Ε. «Σταύρος Νιάρχος» στο Διεθνές Κέντρο Ελληνικής Παιδείας Παράδοσης και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΔΙ.Κ.Ε.Π.Π.Ε.Ε.) «Σταύρος Νιάρχος», με την παρουσία του Προέδρου του ΚΕ.Δ.Ε.Γ.ΠΟ., Πρύτανη κ. Γεώργιου Καψάλη, καθώς και του διδακτικού και διοικητικού προσωπικού του Κέντρου.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]