Τέλος στα σενάρια περί ανασχηματισμού έβαλε ο Τσίπρας

«Δεν θα γίνουν αιφνιδιασμοί. Πρώτα θα ανασχηματίσουμε το κόμμα και μετά την κυβέρνηση» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σε δημοσιογράφους, στο περιθώριο των εργασιών του 2ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, καλώντας τους να μην βιάζονται για τον ανασχηματισμό.

Ο πρωθυπουργός με αυτές τις δηλώσεις βάζει τέλος σε ένα από τα σενάρια που προέβλεπε ότι ενδεχομένως θα προχωρούσε σε ανασχηματισμό αμέσως μετά το πέρας των εργασιών του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που ωστόσο ενδεχομένως πραγματοποιηθεί μετά το τέλος και της δεύτερης αξιολόγησης.«Κάθε πράγμα στον καιρό του», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας, ενώ αναφερόμενος στην προσπάθεια για συγκρότηση του ΕΣΡ τόνισε πώς βλέπει από την αντιπολίτευση αντιφάσεις. «Μισοί θέλουν κα μισοί, όχι», είπε χαρακτηριστικά.

Το συνέδριο συνεχίζεται για τρίτη ημέρα με τις τοποθετήσεις των στελεχών του κόμματος αλλά και της κυβέρνησης, με πολλούς να ασκούν κριτική στην ηγεσία για παραλείψεις και αδυναμία στις πολιτικές επιλογές, επιτίθενται κατά του «συστήματος», που αντιστέκεται και δεν αφήνει τον ΣΥΡΙΖΑ να εφαρμόσει το πρόγραμμά του, ενώ την ίδια ώρα εξελίσσεται μάχη για τους συσχετισμούς στη νέα κεντρική επιτροπή.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]