Τον Νίκο Φίλη για... Μητροπολίτη Άρτας ψήφισε ιερέας!!

Νέος Μητοροπολίτης εξελέγη τελικά ο βοηθός Επίσκοπος της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδος, κ.κ. Καλλίνικος

Ένα πραγματικά απίστευτο συμβάν έλαβε χώρα στην Άρτα κατά τη διάρκεια της καταμέτρησης των ψηφοδελτίων για την κατάρτιση του τριπροσώπου για την κενή μητρόπολη Άρτης.

Σύμφωνα με το διαδικαστικό σχηματίζεται από ψηφοφορία ένα τριπρόσωπο, τρεις υποψήφιοι δηλαδή που κατάφεραν να συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες της Romfea.gr, την ώρα που οι ψηφολέκτορες διάβαζαν τα ψηφοδέλτια ένα από αυτά έγραφε «Ψηφίζω Νίκο Φίλη». Ο ιερέας που το έγραψε προφανώς είχε χιούμορ και αντί να επιλέξει έναν κληρικό επέλεξε τον υπουργό Παιδείας.

Η εκφώνηση του ονόματος του κ.Φίλη από τον ψηφολέκτη προκάλεσε έντονα γέλια στην αίθουσα της Ιεραρχίας.

Τελικά νέος Μητροπολίτης Άρτης εξελέγη όχι φυσικά ο κ. Φίλης αλλά ο κ. Καλλίνικος (κατά κόσμον Κωνσταντίνος) Κορομπόκης ο οποίος γεννήθηκε στις 6 Οκτωβρίου 1967 στο Άργος Αργολίδος και είναι απόφοιτος του Λυκείου της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής Αθηνών (1985) και πτυχιούχος του Νομικού Τμήματος της Σχολής Νομικών, Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (1991) και του Θεολογικού Τμήματος της Θεολογικής Σχολής (1996) του ιδίου Πανεπιστημίου.
romfea.gr
πηγη Πρώτο Θέμα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]