ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Ιωάννινα:Ξεκινά μεθαύριο Πέμπτη η δίκη για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη


Ξεκινά την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελειοδικών  Ιωαννίνων, η δίκη για την υπόθεση του Βαγγελη Γιακουμάκη ,που είχε βρεθεί νεκρός σε χωράφι   σε  σχετικά κοντινή  απόσταση απο τη Γαλακτοκομική Σχολή ,όπου φοιτούσε ο άτυχος σπουδαστής.
Η δημοσιοράφος -σεναριογράφος Ελενα Ακρίτα  ήταν ένα απο τα πρόσωπα που είχε πάρει δημόσια θέση για την υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο  και είχε  καταθέσει στις Αρχές .
Η κ.Ακρίτα αναμένεται μεθαύριο να βρεθεί στα Γιάννενα και να δώσει το παρό ν  στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελειοδικών  Ιωαννίνων.
"Εγκλημα ή αυτοκτονία ;Αν ισχύει το δεύτερο ,όσοι οδήγησαν τον Βαγγέλη στο θάνατο δεν είναι δολοφόνοι ;"είχε  χαρακτηριστικά σχολιάσει τότε η Ελενα Ακρίτα ,ζητώντας την παρέμβαση του τότε Υπουργού Δικαιοσύνης .
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσουν ο  πρώην διευθυντής της Σχολής ,η υπέυθυνη της Εστίας της Γαλακτοκομικής ,κατηγορούμενοι για παράβαση καθήκοντος ,καθώς φέρονται να ανέχτηκαν το bullying της ομάδας των σκληρών κρητικών εις βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη ,καθώς και ο πρώην βουλευτής και υπουργός κ.Χ.Μαρκογιαννάκης που φέρεται να να είχε παρέμβει προκειμένου να  τύχει ευνοϊκής μεταχείρησης  σπουδαστής της Σχολής που αντιμετώπιζε πειθαρχική ποινή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]