Παραπλανητική διαφήμιση κάρτας υγείας καταγγέλλει η Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών!

Η Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών, δηλώνει, σύμφωνα με ανακοίνωση που απέστειλε στο www.nextdeal.gr στις 08/10/2016, ότι δεν έχει καμία σχέση με Κάρτα Υγείας που διαφημίζεται σε διάφορα τηλεοπτικά κανάλια και αναφέρει «ψευδώς και παραπλανητικά» ότι η κάρτα εκδίδεται σε συνεργασία με την Π.Ε.Ι.Κ., χρησιμοποιώντας μάλιστα το λογότυπο του σωματείου.

Όπως αναφέρει η Π.Ε.Ι.Κ. σε νεότερη ανακοίνωσή της, το σωματείο προέβη σε σύνταξη και επίδοση κατεπείγουσας Εξωδίκου Δήλωσης - Πρόσκλησης - Διαμαρτυρίας κατά της εν λόγω εταιρείας.



Διαβάστε την ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών Κλινικών με ημερομηνία 08/10/2016:

"η Πανελληνια Ενωση Ιδιωτικων Κλινικων δηλωνει ότι ΔΕΝ εχει καμμια σχεση με Καρτα Υγειας που διαφημίζεται σε διαφορα τηλεοπτικα καναλια και αναφερει ψευδως και παραπλανητικα ότι η καρτα εκδίδεται εκδίδεται σε σευνεργασια με την ΠΕΙΚ χρησιμοποιώντας μαλιστα το λογοτυπο του σωματειου.

Ηδη, αναθεσαμε, από νωρις το πρωι, στην Νομικη μας υπηρεσια να προβει, το πρωι της Δευτέρας, σε ολες τις νομιμες ενεργειες προς την εταιρια που την εκδιδει αλλα και προς όλα τα τηλεοπτικα καναλια ώστε να να σταματησει η μεταδοση της παράνομης διαφημισης και οι υπεύθυνοι να λογοδοτησουν ποινικα και αστικα στη δικαιοσύνη.

Το μεσημερι της ερχομενης Δευτέρας θα εκδωσουμε Δελτιο Τυπου αναφέροντας τις ενεργειες που θα εχουμε προβει."



Διαβάστε την ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών Κλινικών με ημερομηνία 10/10/2016:

"Σε συνέχεια της από 08/10/2016 ανάρτησης στην ιστοσελίδα της η Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών ανακοινώνει τα εξής:

Αναφορικά με το ζήτημα που δημιουργήθηκε με την κάρτα υγείας που διαφημίζεται σε διάφορα τηλεοπτικά κανάλια και φέρεται να εκδίδεται σε συνεργασία με την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ, ήδη η Π.Ε.Ι.Κ. προέβη σε σύνταξη και επίδοση κατεπείγουσας Εξωδίκου Δήλωσης - Πρόσκλησης - Διαμαρτυρίας κατά της εν λόγω εταιρείας.

Με την εξώδικο αυτή διαμαρτύρεται εντονότατα για την παράνομη ψευδεπίγραφη και παραπλανητική διαφήμισή της, την καλεί όπως από τη λήψη της εξωδίκου παύσει πάραυτα οποιαδήποτε προβολή του εν λόγω διαφημιστικού, στο οποίο εμφαίνεται ότι δήθεν υφίσταται συνεργασία με την Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών και ταυτόχρονα την καλεί να αναφέρει ρητά στα μεταδιδόμενα από αυτήν διαφημιστικά μηνύματα που αφορούν την εν λόγω κάρτα υγείας ότι ουδεμία συνεργασία υφίσταται με την "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ".

Παράλληλα, δηλώνεται στην εξώδικο ότι η Π.Ε.Ι.Κ. προτίθεται να προβεί σε οποιαδήποτε αναγκαία ενέργεια, ενδεικτικώς κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων, κατάθεση μηνύσεων κατά παντός υπευθύνου, προσφυγή στο Συμβούλιο Ελέγχου Επικοινωνίας - Πρωτοβάθμια Επιτροπή Ελέγχου Επικοινωνίας, καθώς και στην άσκηση χωριστής αγωγής για την αποκατάσταση της ηθικής και οικονομικής ζημίας που ήδη έχει προκληθεί από την ανωτέρω παράνομη και αξιόποινη συμπεριφορά της ανωτέρω εταιρίας σε περίπτωση που διαπιστωθεί και παρά τη λήψη της ανωτέρω εξωδίκου από την εν λόγω εταιρία, η συνέχιση της προβολής των ανωτέρω διαφημιστικών μηνυμάτων χωρίς συμμόρφωση με τα ανωτέρω από μέσο τηλεοπτικό, ραδιοφωνικό ή έντυπο ή μέσο κοινωνικής δικτύωσης ή στο διαδίκτυο.

Η Π.Ε.Ι.Κ. και στην παρούσα περίπτωση ενήργησε αστραπιαία διαφυλάσσοντας το κύρος και την αξιοπιστία όλων των μελών αυτής και με αυστηρότητα διακηρύσσει ότι θα προβεί και στο μέλλον σε κάθε αναγκαία νομική ενέργεια για τη διασφάλιση του κύρους και του ονόματος αυτής και των μελών της."
Nextdeal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]