Αρτα:Δημοπρατούνται την Παρασκευή τα καταστήματα στα Ψαροπλιά

Δημοπρατούνται την Παρασκευή τα καταστήματα στα Ψαροπλιά
Δημοσιεύτηκε από το Δήμο Αρταίων η προκήρυξη εκμίσθωσης των καταστημάτων στα Ψαροπλιά.  Η δημοπρασία θα είναι φα
νερή, προφορική, πλειοδοτική και θα διεξαχθεί την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου ενώπιον της Επιτροπής διενέργειας των δημοπρασιών και αξιολόγησης των προσφορών και θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα  Αρταίων (Περιφερειακή Οδός & Αυξεντίου) στον 3ο όροφο  και στην αίθουσα συνεδριάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου.
Το τίμημα είναι κατά 20% φθηνότερο συγκριτικά με την τελευταία δημοπρασία και σχεδόν 40% σε σχέση με την πρώτη και αφορά τόσο τον εσωτερικό χώρο, όσο και τον εξωτερικό αύλειο χώρο κάθε καταστήματος. «Μέχρι στιγμής έχουμε υψηλό ενδιαφέρον και αυτό είναι πολύ θετικό. Πλέον, έχουν μπει και επιπλέον χρήσεις για κάθε κατάστημα, με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι θα κρατηθεί ο παραδοσιακός χαρακτήρας της περιοχής, όπως έχει αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο» αναφέρει ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Αρταίων Χριστόφορος Σιαφάκας.
Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί ως εξής:
1.Απο ώρα 9:30 π.μ έως 10:00 π.μ. για το κατάστημα Κ1 & Κ2, με δυνατότητα λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως παραδοσιακή ψαροταβέρνα, οβελιστήριο ή ουζερί, καθαρού εμβαδού 81,53 τμ & WC 7,20 τμ και με εξωτερικό αύλειο χώρο εμβαδού 106,00 τμ περίπου.
2. Από ώρα 10:00 π.μ έως 10:30 π.μ. για το κατάστημα Κ3 με δυνατότητα λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως παραδοσιακό καφενείο,  αναψυκτήριο, οβελιστήριο, ουζερί, καθαρού εμβαδού 38,65 τμ & WC 7,46 τμ και με εξωτερικό αύλειο χώρο εμβαδού 61,46 τμ περίπου.
3. Από ώρα 10:30 π.μ. έως 11:00 π.μ. για το κατάστημα Κ4 με δυνατότητα λειτουργίας ψιλικατζίδικου ή κατάστημα τουριστικής προβολής και παράδοσης, όπως παραδοσιακής τέχνης με τοπικά ενθύμια και τουριστικό υλικό σχετικά με την ιστορία της Άρτας, αντικερί/γκαλερί, είδη δώρων, καθαρού εμβαδού 15,89 τμ & WC 3,73 τμ και εξωτερικό αύλειο χώρο εμβαδού 14,62 τμ περίπου.
4. Από ώρα 11:00 π.μ. έως 11:30 π.μ για το κατάστημα Κ5 με δυνατότητα λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως παραδοσιακό καφενείο/ αναψυκτήριο, ή παραδοσιακό ουζερί, καθαρού εμβαδού 37,18 τμ & WC 6,86 τμ και εξωτερικό αύλειο χώρο εμβαδού 31,29 τμ περίπου
5. Από ώρα 11:30 π.μ. έως 12:00 π.μ. για το κατάστημα Κ8 & Κ9 με δυνατότητα λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως παραδοσιακό ζαχαροπλαστείο, καφενείο, αναψυκτήριο όπου εντός του καταστήματος αυτού θα λειτουργεί εκθετήριο/πωλητήριο τοπικών και ηπειρωτικών προϊόντων, καθαρού εμβαδού 56,06 τμ & WC 8,05 τμ και με εξωτερικό αύλειο χώρο εμβαδού 43,03 τμ περίπου.
Η διακήρυξη με τους αναλυτικούς όρους και τα δικαιολογητικά συμμετοχής έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Αρταίων www.arta.gr στην ενότητα «Προκηρύξεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]