ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Η Άλμα είναι κουφή. Ο Άρτσι τυφλός. Συμβιώνουν μήνες μαζί, και ο ένας συμπληρώνει τον άλλον....

Ioannina Animal Action :Την Άλμα οι περισσότεροι ίσως την θυμάστε. Την είχαμε βρεί 20 ημερών μπουκίτσα, χωρούσε στην παλάμη μας, με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις απο αντικείμενο απο ανθρώπινο χέρι, και την είχαν πετάξει στη πίσσα.
Μας έχει συνοδεύσει σε τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και σε ενημερώσεις σε πολίτες και σχολεία όταν το θέμα είχε να κάνει και με την κακοποίηση των ζώων.
Για τον Άρτσι τι να πούμε, η ανθρώπινη βλακεία δεν έχει σίγουρα όρια. Τον άφησαν τυφλό, μικρό κουταβάκι να επιβιώσει αδέσποτος. Το ένα το μάτι του ή έχει βγεί ή έχει απορροφηθεί. Το άλλο θα αφαιρεθεί.
Τα μικρά έκαναν την επίσκεψη τους σε εξωτερικό κτηνίατρο πρίν τα μεταφέρουμε στα χέρια της ΖΩ.Ο.Π.Ι. όπου θα φιλοξενηθούν και θα φροντιστούν απο τους φοιτητές για 1 μήνα περίπου, μιας και την θέση τους στο σπίτι που τα φιλοξενούσε, την πήρε ο Πλούτος απο την Αμφιθέα.
Μας ρωτάνε γιατί δεν τα κάνουμε ευθανασία.
Δεν τα κάνουμε! Γιατί δεν έχουμε αυτό το δικαίωμα αφού δεν υποφέρουν, και γιατί έχουν δικαίωμα να έχουν την δική τους ευκαιρία να ζήσουν!
Στο χώρο που φιλοξενούνταν και είχαν μάθει, έπαιζαν και έτρεχαν ασταμάτητα, συμπληρώνει το ένα το άλλο, είναι ευτυχισμένα.
Όταν κοιμούνται ο Άρτσι αγκαλιάζει την Άλμα.
Μπορεί κανείς να μη ενδιαφερθεί ποτέ για αυτά, αλλά μπορεί και να βρούνε τους δικούς τους ανθρώπους.
Είναι εμβολιασμένα, με ηλεκτρονική σήμανση (τσίπ), εξωτερικά και εσωτερικά αποπαρασιτωμένα, σύντομα θα στειρωθούν, και θα γίνει και η εγχείριση του Άρτσι στο μάτι του.
Το μόνο που θέλουν είναι την βοήθεια σας, να βρούνε τα χέρια που θα τα λατρέψουν!
Προωθήστε την αγγελία τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]