Κέρδισε τις εντυπώσεις η συνεργασία Φορέα Λίμνης και ΔΗΠΕΘΕ

Κέρδισε τις εντυπώσεις η συνεργασία Φορέα Λίμνης και ΔΗΠΕΘΕ

Ξεχωριστή, ενδιαφέρουσα και σε κάθε περίπτωση εκπαιδευτική και ενημερωτική, προς όφελος δεκάδων παιδιών, ήταν η γιορτή που διοργανώθηκε στον Πολυχώρο «Δ. Χατζής», από τον Φορέα Διαχείρισης της Λίμνης Παμβώτιδ
ας, σε συνεργασία με το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων.
Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής των Πουλιών, το πρωί της Κυριακής, δεκάδες παιδιά, όλων των ηλικιών, μαζί με τους γονείς τους, βρέθηκαν στον Πολυχώρο και ενημερώθηκαν για την προστασία των μεταναστευτικών πουλιών και τους βιοτόπους.
Ταυτόχρονα, τα παιδιά με τους γονείς τους, απόλαυσαν τη θεατρική παράσταση «Η πουπουλένια Πριγκίπισσα» από την ομάδα εφήβων του ΔΗΠΕΘΕ, σε σκηνοθεσία Γιολάντας Καπέρδα, μια παράσταση που κέρδισε το χειροκρότημα των παιδιών που κατέκλυσαν την αίθουσα του θεάτρου στο «Δ. Χατζής».
Ακόμη τα παιδιά είδαν τα εκθέματα της έκθεσης ζωγραφικής από το διαγωνισμό για παιδιά «Ζωγράφισε το δικό σου μεταναστευτικό πουλί στο δύσκολο και μακρύ ταξίδι του», είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε παιδικά εργαστήρια, περιβαλλοντικά παιχνίδια, καθώς και στην παρατήρηση πουλιών με τηλεσκόπιο.
Τα παιδιά και τους γονείς καλωσόρισαν η Συντονίστρια του Φορέα Διαχείρισης Κατερίνα Χιωτέλη και η πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, Αλεξάνδρα Βακαλοπούλου.
Η κα. Χιωτέλη, αναφέρθηκε στις εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Φορέας, ενώ ευχαρίστησε το ΔΗΠΕΘΕ για την άριστη συνεργασία. Η κα. Βακαλοπούλου, στον σύντομο χαιρετισμό τη, σημείωσε πως το θέατρο προάγει τον πολιτισμό και σημαντικές δράσεις προς όφελος των παιδιών, όπως αυτή που έλαβε χώρα με τη συνεργασία του Φορέα και του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου, ενώ ευχαρίστησε με τη σειρά της την κα. Χιωτέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]