ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Προπονητής στην Ήπειρο τα 'χώνει' σε αντίπαλο: "Τα χωριακλίκια στα χωριά"

Ο Θρίαμβος Σερβιανών νίκησε με 2-1 τους Αμπελόκηπους, αλλά η αναμέτρηση δεν θα γινόταν γνωστή χωρίς τον φοβερό του προπονητή, Σωτήρη Δογορίτη με το μοναδικό του στυλ! Δείτε το video.
Aγαπάμε video από τα τοπικά πρωταθλήματα, όπως αυτό που δημοσιεύει το passports.gr από τον αγώνα Θρίαμβος Σερβιανών-Αμπελόκηποι στην Ήπειρο. Ο προπονητής των γηπεδούχων, Σωτήρης Δογορίτης, τα δίνει όλα φωνάζοντας στον Λιπιώτη της αντίπαλης ομάδας να ηρεμήσει. Και η έκφραση "Τα χωριακλίκια στα χωριά" είναι η αποκορύφωση!

Να σημειωθεί ότι οι Αμπελόκηποι ισοφάρισαν με πέναλτι στο 90' σε 1-1 αλλά στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Θρίαμβος πήρε τη νίκη (2-1) επίσης με πέναλτι. Διαιτητής του αγώνα ο γνωστός Χρήστος Μήτσιος, για τον οποίο ο προπονητής δεν τον έκρινε γιατί είναι... Σουπερλιγκάτος.

"Στο τέλος η Μελόχαρη η Παναγία μας έδωσε αυτό που δικαιούμασταν", ανέφερε στις δηλώσεις του... αλά Άγγελος Αναστασιάδης. Φοβερός!

Δείτε το video με Σωτήρη Δογορίτη εν δράσει:

Aναγνώστης στο facebook έδωσε με χιομοριστική διάθεση την μετάφραση: "Φσσσστ Θωμά Θωμά χαλαρσε κι συ, χαλαρσε, φστττττ Λιπιωτης Λιπιωτης χλρσε λιγο και συ χλρσε λιγο χλρσε, μην το κανεις πουτ@ν@,τα χωριακλίκιια στα χωρια εκει δωωωω, χαλρσε και συ Λιπιωτης χλρσε λιγο ας τις μ@λκιες κι τις πονηριες οχι σε 'μενα, Χαλαρσε και συ χαλαρ...ναι σι σενα μιλαω χαλαρσε,μην το κανεις πουτ@ν@ χαλαρσε χαλαρσε ετσι μπραβο παμε να παιξουμε μπαλα" Δείτε και τις δηλώσεις του για τον Μήτσιο και την Μεγαλόχαρη:

περί πηγών sports24.gr 
 passports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]