ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Βραβείο υπηρεσιών πολυτελείας για 3 ελληνικά ξενοδοχεία - Δείτε ποια είναι

Υπηρεσίες πολυτελείας για... βραβείο προσφέρουν τρία ελληνικά ξενοδοχεία, σε Χαλκιδική, Σαντορίνη και Ζάκυνθο. Τα τρία εκλεκτά ξενοδοχεία της χώρας μας διακρίθηκαν ως φιναλίστ στα βραβεία Condé Nast Johansens Awards for Excellence 2017, για την Ευρώπη και τη Μεσόγειο, τα οποία επιβραβεύουν την αριστεία στις υπηρεσίες πολυτελείας.

Τα ελληνικά ξενοδοχεία που κέρδισαν βραβείο είναι τα Miraggio Thermal Spa Resort στη Χαλκιδική στην κατηγορία των νέων ξενοδοχείων στο προσκήνιο, Astra Suites στη Σαντορίνη στην κατηγορία ρομαντικού προορισμού και The Lesante Luxury Hotel & Spa στη Ζάκυνθο στην κατηγορία καλύτερων πράσινων πρακτικών.
Το Condé Nast Johansens είναι μια παγκόσμια συλλογή ξενοδοχείων, προέρχεται από τους εκδότες των μεγάλων lifestyle περιοδικών Vogue, GQ, Traveller και Glamour, και αποτελεί τον οδηγό αναφοράς για τους ανεξάρτητους ταξιδιώτες, καθώς προσφέρει έμπνευση για πολυτελή ταξίδια, ιδανικά για κάθε περίσταση.
Κάθε ξενοδοχείο προτείνεται σε ετήσια βάση από έναν εκπρόσωπο της ομάδας Τοπικών Ειδικών. Εάν ένα ξενοδοχείο προτείνεται από το Condé Nast, τότε οι ταξιδιώτες είναι σίγουρο οτι μπορούν να το εμπιστεύονται για τις εξαιρετικές εμπειρίες διαμονής τις οποίες θα τους προσφέρει.
Το CNJ είναι ένας ανερχόμενος συνεργάτης της ξενοδοχειακής βιομηχανίας και χρησιμοποιεί τα social media δημιουργώντας όχι απλώς μια ασφαλή και αναγνωρισμένη πλατφόρμα για τους επισκέπτες αλλά και μια που εξελίσσεται εντός της αγοράς.
Τα τρία ελληνικά ξενοδοχεία
Το Miraggio Thermal Spa Resort
Το καινούριο πολυτελές Miraggio Thermal Spa Resort, βρίσκεται στην περιοχή Κάνιστρο στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Βρίσκεται μπροστά από μια μεγάλη αμμουδιά και φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα από τα κορυφαία spa resort στον κόσμο. Υπόσχεται δε να αλλάξει τα δεδομένα στη βιομηχανία του τουρισμού παρέχοντας υπερπολυτελείς υπηρεσίες όπως το Thermal Spa με γεωθερμικό νερό από φυσικές πηγές της περιοχής και την υπερσύγχρονη μαρίνα.
Το Miraggio αποτελείται από 300 ευρύχωρα δωμάτια με πλούσιο, σύγχρονο ντιζάιν και επίπλωση με ενσωματωμένη τη σύγχρονη τεχνολογία, εκ των οποίων τα 240 έχουν θέα στον Τορωναίο κόλπο, και τα 48 διαθέτουν ιδιωτική πισίνα.Το Myrthia Thermal Spa έκτασης 3.000τ.μ. αποτελεί ένα από τα πιο ολοκληρωμένα κέντρα ευεξίας της Μεσογείου. Αναπτύσσεται σε 2 ορόφους του κεντρικού κτιρίου του Miraggio Thermal Spa Resort και η χρήση φυσικών υλικών στην κατασκευή και την διακόσμηση προσδίδει αρμονία και πολυτέλεια.Το ξενοδοχείο διαθέτει ακόμα 4 ξεχωριστές πισίνες με ιαματικά νερά από την περιοχή καθώς και μια σουίτα με ιαματικά λουτρά, μια φινλαδνική σάουνα, σάουνα με βότανα και δύο ντους εμπειρίας.
Το Astra Suites
Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Astra Suites. Βρίσκεται κοντά στα Φηρά, στη Σαντορίνη και προσφέρει καταπληκτική θέα στην Καλντέρα. Περιλαμβάνει 16 διαμερίσματα και 6 πολυτελείς σουίτες, κάποιες από τις οποίες διαθέτουν ιδιωτική πισίνα και jacuzzi. Ξεχωρίζει η Deluxe Astra Pool Suite, μια σουίτα 753 τετραγωνικών ποδιών, διακοσμημένη με αντικείμενα τέχνης, μ’ ένα υπνοδωμάτιο, κουζινάκι, γωνιά για διάβασμα και βεράντα με ιδιωτική πισίνα με απέραντη θέα στο ηλιοβασίλεμα και το Αιγαίο. Έχει λάβει πολλές διεθνείς διακρίσεις στην κατηγορία των ξενοδοχείων πολυτελείας.
The Lesante Luxury Hotel & Spa 
Το πολυτελές 5 αστέρων Lesante Luxury Hotel & Spa διαθέτει 120 δωμάτια και απέχει μόλις 80μ. από την παραλία Τσιλιβί. Διαθέτει 3 πισίνες, 2 υδρομασάζ και παιδική πισίνα. Τα δωμάτιά του περιλαμβάνουν τηλεόραση με οθόνη plasma και δωρεάν Wi-Fi, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιούν δωρεάν το σπα, τη σάουνα και το γυμναστήριο.
Τα καλαίσθητα δωμάτια έχουν ευρύχωρο, επιπλωμένο μπαλκόνι. Κάθε μπάνιο είναι εξοπλισμένο με ντους με υδρομασάζ ή μπανιέρα. Ορισμένες μονάδες έχουν ιδιωτικό υπαίθριο υδρομασάζ.
Το Lesante Luxury Hotel & Spa διαθέτει εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, ντους αισθήσεων και υδρομασάζ. Υπάρχουν 4 αίθουσες για μασάζ και χαμάμ.
Το Lesante απέχει μόλις 5 χλμ. από τη χώρα της Ζακύνθου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]