Οι πρώτες σελίδες των εφημερίδων σήμερα 31 Οκτωβρίου

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Άτακτη φυγή» Η εφημερίδα γράφει ότι: « «κάηκε» η υποψηφιότητα του έντιμου Πολύδωρα για το ΕΣΡ!. «Δεν ήμουν, βλέπετε, φίλος του Χριστοφοράκου» δήλωσε με νόημα ο πρώην υπουργός. Σήμερα στην κρίσιμη Διάσκεψη των Προέδρων στη Βουλή η προσπάθεια για λύση». ΕΘΝΟΣ: «Απολύσεις για εκπαιδευτικούς –φάντασμα» Η εφημερίδα σημειώνει: «υπεγράφησαν οι πρώτες υπουργικές αποφάσεις για οριστική παύση καθηγητών και δασκάλων που απουσίαζαν αδικαιολόγητα από τα καθήκοντά τους. Εκτός και πανεπιστημιακός που ήταν άφαντος επί έξι χρόνια και τον κατήγγειλαν οι φοιτητές του».
 ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Σε βέρτιγκο το Μαξίμου» Η εφημερίδα γράφει ότι: η αποσταθεροποίηση της κυβέρνησης ύστερα από την απόφαση του ΣτΕ αποτυπώνεται στην «ανάσυρση» Πολύδωρα για το ΕΣΡ. Σύσσωμη η αντιπολίτευση απέρριψε την πρόταση, φωτιές και μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ άναψε ο «στρατηγός άνεμος»». 
ΕΣΤΙΑ: «Η γραμμή αμύνης του Καστελλορίζου» Η εφημερίδα τονίζει ότι: «χαμηλούς τόνους τηρεί η Αθήνα, παρά το γεγονός ότι η Τουρκία κλιμακώνει τις προκλήσεις της σε όλη την έκταση των θαλασσίων μας συνόρων». 
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Σοβαρευτείτε επιτέλους» Η εφημερίδα γράφει ότι: «η πρόταση της κυβέρνησης για τον Β. Πολύδωρα ως πρόεδρο του ΕΣΡ απορρίφθηκε από όλους, ενώ ο ίδιος επιτέθηκε στη Ν.Δ. κάνοντας λόγο για «κολλητούς του Χριστοφοράκου» που δεν τον θέλουν». 
ΤΑ ΝΕΑ: «Πολιτική παρωδία» Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «από εμπλοκή σε εμπλοκή πέφτει η κυβέρνηση στην επέλπιδα προσπάθειά της να ελέγξει την ενημέρωση. Θύμα των δικών της ανομημάτων, προσπαθεί να ξεπεράσει το αδιέξοδο με επιλογές που προκαλούν οργισμένες αντιδράσεις όχι μόνο στην αντιπολίτευση αλλά και στον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ». 
KONTRA NEWS: «2 κυβερνήσεις του Καραμανλή και του Αλέξη προσπάθησαν και απέτυχαν!» Η εφημερίδα γράφει ότι «οι δικαστές του ΣτΕ και το ΕΣΡ ήξεραν ότι όλα τα κανάλια επί 27 χρόνια λειτουργούσαν παράνομα και σιωπούσαν, κοινώς, έκαναν την πάπια!. Επί 27 χρόνια άφηναν τους νταβατζήδες να ανεβάζουν κυβερνήσεις, να φτιάχνουν και να διαλύουν κόμματα και να πλουτίζουν από τα δημόσια έργα».
 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Πέντε μεγάλες αλλαγές στη λειτουργία του Χ.Α.» Η εφημερίδα τονίζει ότι: «νέα μεθοδολογία στον τρόπο υπολογισμού κλεισίματος των μετοχών, διαφοροποιημένες υποχρεώσεις των ειδικών διαπραγματευτών ανάλογα με τον τίτλο επί του οποίου θα ασκούν ειδική διαπραγμάτευση».

dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]