Γιάννης Καραγιάννης: Τα Γιάννενα δικαιούνται την διοργάνωση του 2ου Συνεδρίου για τη διαμόρφωση της Ευρωπαϊκής Στρατηγικής για τη Μακροπεριφέρεια Αδριατικής - Ιονίου

O Βουλευτής Ιωαννίνων Γιάννης Καραγιάννης συμμετείχε σε συνδιάσκεψη για την Ευρωπαϊκή Στρατηγική της Μακροπεριφέρειας Αδριατικής-Ιονίου (EUSAIR) στην Αθήνα. Τις εργασίες της συνδιάσκεψης άνοιξε ο Αναπληρωτής Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Νίκος Ξυδάκης.
Με την ανάληψη της προεδρίας της Μακροπεριφέρειας Αδριατικής-Ιονίου από την Ελλάδα (από 1 Ιουνίου 2016 έως 31 Μαΐου 2017) η χώρα μας θα αναλάβει τη διοργάνωση του 2ου EUSAIR FORUM, για την επιτυχή συνέχιση της στρατηγικής και την συνάντηση του Συμβουλίου Υπουργών Εξωτερικών της EUSAIR.
Ο κ. Καραγιάννης ενημέρωσε τους εκπροσώπους των χωρών της  Μακροπεριφέρειας, για την επάρκεια και αρτιότητα των απαιτούμενων υποδομών για την επιτυχή διοργάνωση ενός συνεδρίου αυτής της εμβέλειας στην πόλη των Ιωαννίνων.
Στην EUSAIR συμμετέχουν, εκτός από την χώρα μας, τα κράτη μέλη της ΕΕ Ιταλία, Κροατία και Σλοβενία και οι χώρες της πολιτικής διεύρυνσης της ΕΕ Αλβανία, Βοσνία & Ερζεγοβίνη, Μαυροβούνιο και Σερβία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]