Άστατος ο καιρός την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου

κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο…
Μπόρες και τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν την Τετάρτη κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο…

Την Τετάρτη 12.10.16 στη βόρεια Ελλάδα παροδικές νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βόρειο κι ανατολικό Αιγαίο. Από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Στη δυτική Ελλάδα και το Ιόνιο, άστατος καιρός με νεφώσεις που κατά περιόδους θα δίνουν μπόρες και τοπικές καταιγίδες. Βελτίωση από το βράδυ. Στην κεντρική και ανατολική Ελλάδα νεφώσεις παροδικά αυξημένες με μικρή πιθανότητα για κάποια μπόρα τις μεσημβρινές ώρες στις ηπειρωτικές περιοχές. Στη νότια Ελλάδα παροδικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο βόρειο Ιόνιο από Δ-ΒΔ διευθύνσεις στα 5-6bf, στο νότιο Ιόνιο από ΝΔ-Δ διευθύνσεις στα 5-6bf, στο βόρειο Αιγαίο από ΝΔ διευθύνσεις στα 4-5bf, στο κεντρικό Αιγαίο από ΝΔ διευθύνσεις στα 4-5bf, στο νότιο Αιγαίο από ΝΔ-Δ διευθύνσεις στα 5-6bf.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια πεδινή Ελλάδα από 12°C έως 22°C, στη δυτική πεδινή Ελλάδα από 14°C έως 24°C, στην ανατολική πεδινή Ελλάδα από 15°C έως 25°C, στα νησιωτικά τμήματα από 17°C έως 25°C. Τέλος, στις πιο ημιορεινές – ηπειρωτικές κατοικήσιμες περιοχές ο υδράργυρος θα κυμαίνεται 4-5 βαθμούς χαμηλότερα.

ΑΘΗΝΑ: Νεφώσεις παροδικά πυκνότερες μέσα στην ημέρα. Οι άνεμοι θα πνέουν Δ-ΝΔ στα 4-5bf στον Σαρωνικό και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15°C έως 25°C.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με μικρή πιθανότητα για κάποια μπόρα στα ανατολικότερα τμήματα το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ στο Θερμαϊκό στα 3-4bf και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13°C έως 22°C.

ΠΑΤΡΑ: Άστατος καιρός με νεφώσεις που θα δίνουν μέχρι το απόγευμα διάσπαρτες μπόρες ή και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ΝΔ στα 4-5bf στον Πατραϊκό και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15°C έως 23°C.
πηγη xalazi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]