Τα πρωτοσέλιδα του τύπου σήμερα Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Οι φόροι «τρελαίνουν» τα καλοριφέρ»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «ο ΕΦΚ και ο αυξημένος ΦΠΑ (24%) του ΣΥΡΙΖΑ θα «παγώσουν» φέτος τα νοικοκυριά. Χαράτσια τα 51,1% της λιανικής τιμής του πετρελαίου θέρμανσης, που αναμένεται να διαμορφωθεί στα 93 λεπτά το λίτρο (από 83 πέρυσι)».

ΕΘΝΟΣ: «Τα μυστικά του «κόφτη» στις επικουρικές»

Η εφημερίδα σημειώνει: «πόσα έχασαν και γιατί οι 248.618 συνταξιούχοι που είδαν τις αποδοχές τους να ψαλιδίζονται. Το νέο κύμα περικοπών από τον Νοέμβριο λόγω της παρακράτησης των αναδρομικών. Τα τρία Ταμεία στα οποία δεν έχει γίνει ακόμα ο επανυπολογισμός με το νέο σύστημα».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Σύνταξη στα 55 με μπόνους πλασματικά έτη»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «στην έξοδο νωρίτερα έως 9 χρόνια στο ΙΚΑ, 12 στο Δημόσιο και 10 σε όσους εξαιρέθηκαν από τα βαρέα. Πώς και με ποιο κόστος μπορείτε να αναγνωρίσετε πλασματικά ένσημα για σπουδές, στρατό, τέκνα, ασθένεια, ανεργία και κενά ασφάλισης».

ΕΣΤΙΑ: «Η αυτοπαγίδευσις με το δημοψήφισμα»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «τα ξημερώματα της 27ης Ιουνίου 2015, ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απηύθυνε ένα δραματικό διάγγελμα στον ελληνικό λαό, ανακοινώνοντας την απόφασή του για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Διαπλοκή: ιστορία μου αμαρτία μου»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή μεταφέρεται σήμερα η αντιπαράθεση Τσίπρα και Μητσοτάκη για τη διαπλοκή. «Ονόματα και διευθύνσεις» υπόσχεται ο πρωθυπουργός, «σκληρές αλήθειες» θέλει να πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης».

ΤΑ ΝΕΑ: «Τορπίλη Σόιμπλε για χρέος και αξιολόγηση»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «τι έχει στο μυαλό του ο γερμανός υπουργός Οικονομικών για τον ρόλο του ΔΝΤ εφεξής και ποια η στρατηγική του ενόψει των εκλογών του 2017. Ο γερμανός ιέραξ της δημοσιονομικής ορθοδοξίας πάγωσε την Αθήνα και όχι μόνο, με μία δήλωση που αμφισβητεί την ολοκλήρωση των προαπαιτουμένων της πρώτης αξιολόγησης».

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: «Το 45άρι της β’ αξιολόγησης»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «σκληρή μάχη αρχικά σε Euro Working Group και στη συνέχεια στο απογευματινό Eurogroup, για την εκταμίευση της υποδόσης των 2,8 δισ. ευρώ δίνει σήμερα η κυβέρνηση».
πηγη economy365

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]