1ο Ioannina Airsports Festival ! Μοναδικό θέαμα στον ουρανό ![-βίντεο]

Με σύμμαχο τον εξαιρετικό καιρό και τον  καταγάλανο ουρανό, ένα  μοναδικό θέαμα απολαμβάνουν σήμερα οι κάτοικοι των Ιωαννίνων αλλά και οι  πολλοί επισκέπτες  που βρίσκονται στην περιοχή  για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου ,με την πληρότητα στα ξενοδοχεία  να αγγίζει το 100%!
Ευτυχώς η πρόσφατη σεισμική δραστηριότητα  στην περιοχή δεν επηρέασε αρνητικά την τουριστική ροή .

Τόσο σήμερα  όσο και αύριο την παράσταση κλέβει η πανελλήνια γιορτή του Αεραθλητισμού ,με τον ουρανό της πόλης να έχει γεμίσει με χρώμα και την παραλίμνια περιοχή να σφύζει απο ζωή .

Στην εκδήλωση λαμβάνουν  μέρος αεραθλητές από όλη την Ελλάδα οι οποίοι  πραγματοποιούν  πτήσεις αλλά και επιδείξεις δεξιοτεχνίας με αλεξίπτωτα πλαγιάς, αετούς (αιωρόπτερα),μηχανοκίνητα αλεξίπτωτα, υπερελαφρά .
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και  άλματα ελεύθερης πτώσης από αλεξιπτωτιστές.
Το 1ο Ioannina Airsports Festival έρχεται ως συνέχεια της εκδήλωσης «πετάμε πάνω από τα Γιάννενα» που πραγματοποιήθηκε πριν από ένα ακριβώς χρόνο και ήταν τότε η πρώτη φορά που επιχειρήθηκαν  οργανωμένες πτήσεις από την κορυφή του Μιτσικελίου, του βουνού που κυριαρχεί πάνω από τα Γιάννενα και τη λίμνη.
Σημειώνεται πως η πόλη των Ιωαννίνων  σύμφωνα με τους ειδικούς των αεραθλημάτων είναι  η μοναδική πόλη στην Ελλάδα που έχει το προνόμιο να διαθέτει ιδανική εδαφική μορφολογία και μια πίστα απογείωσης ακριβώς πάνω στον …  ουρανό της  ...και αυτός απο σήμερα το πρωί  δικαιολογημένα έχει τραβήξει πάνω του  όλα τα βλέμματα .!
Το  πρώτο Ioannina Airsports Festival  θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα στις 17.00 με acro show πάνω από τη λίμνη Παμβώτιδα μπροστά από την πλατεία Μαβίλη ,στο
μώλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]