Παρκάρισμα για ... «νόμπελ» (vid)

ο παρκάρισμα είναι μεγάλο άγχος για πολλούς οδηγούς – εξ ου και εξελίχθηκαν τα παρκοραντάρ και τα συστήματα αυτόνομου παρκαρίσματος. Ο οδηγός του βίντεο όμως δεν φαίνεται να αγχώνεται για το πώς θα παρκάρει. Είναι μάλιστα τόσο άνετος και φαίνεται να διαθέτει τόσο χρόνο που δοκιμάζει διάφορες λύσεις.

Αρχικά βάζει το αυτοκίνητο στη (στενή) θέση με την όπισθεν. Σωστή επιλογή, αφού έτσι το Clio του και το διπλανό Peugeot 3008 έχουν μπλοκαρισμένες τις δεξιές τους πόρτες και όχι αυτές του οδηγού. Όμως αυτό δεν φαίνεται να τον ικανοποιεί, ίσως γιατί κρίνει ότι δεν θα μπορέσει να βγει άνετα από το αυτοκίνητο.

Το βγάζει λοιπόν και το ξαναπαρκάρει με το εμπρός μέρος – εύκολα. Μετά ξανακάνει πίσω για να ανοίγει η πόρτα. Βγαίνει έξω, ανοίγει το πορτμπαγκάζ, κάτι παίρνει αλλά φαίνεται πως έχει ξεχάσει και κάτι μέσα. Ξανά πίσω, ανοίγει την πίσω πόρτα, μπαίνει στην καμπίνα, ξαναβγαίνει, κάνει μπροστά, πάλι πίσω… και τελικά δείτε στο video πώς βάζει την τελευταία πινελιά σε ένα παρκάρισμα που θα μπορούσε να το έχει ολοκληρώσει σε λίγα δευτερόλεπτα.

Ηθικό συμπέρασμα: Το να είσαι καλός στις μανούβρες δεν αρκεί. Πρέπει να έχεις και τα μυαλά στο κεφάλι σου..

πηγη pronews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]