Η Επόμενη Γενιά Των Smartphones Είναι Εδώ! Το Νέο HONOR 8 Κάνει Την Είσοσδό Του Στις Αγορές Της Κεντρικής -Ανατολικής Ευεώπης & Σκανδιναβίας!

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ SMARTPHONES EINAI ΕΔΩ:
ΤΟ ΝΕΟ HONOR 8 ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ
ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΑΣ

Η νέα  συσκευή-ναυαρχίδα συνδυάζει εντυπωσιακό σχεδιασμό, με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και υψηλότατες προδιαγραφές κάμερας



Η νέα συσκευή-ναυαρχίδα της Honor, το πολυαναμενόμενο Honor 8, παρουσιάστηκε επίσημα στη Στοκχόλμη για τις αγορές της Κεντρικής-Ανατολικής Ευρώπης και Σκανδιναβίας, φέρνοντας στη ‘γενιά του διαδικτύου’ την πιο εξελιγμένη τεχνολογία κινητού τηλεφώνου και κάμερας, με προσιτή τιμή.

Κάθε γενιά έχει τα δικά της είδωλα, τη δική της οπτική για τον κόσμο, και τους κανόνες που η ίδια θέτει. Το Honor 8 έχει ειδικά σχεδιαστεί από την πρωτοπόρο μάρκα smartphone στο ηλεκτρονικό εμπόριο – την  Honor, για να απαντήσει στις ανάγκες του σύγχρονου ρυθμού ζωής της γενιάς του διαδικτύου.

Συνδυάζει επαναστατικό σχεδιασμό με υψηλές ταχύτητες, σπουδαίες δυνατότητες κάμερας και έξυπνες λειτουργίες,  αποτελώντας την τέλεια επιλογή. «Ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να είναι γενναίοι – να είναι αυθεντικοί, να δημιουργούν, να αλληλεπιδρούν και να αναλαμβάνουν δράση. Αυτή είναι η δύναμη της ψηφιακής γενιάς που καταδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το τι μπορεί να προσφέρει η πρόσβαση στο διαδίκτυο και η καινοτόμος τεχνολογία.  Έχει να κάνει με το πώς ζούμε με αυτή την ταυτότητα και το πώς μετασχηματίζουμε τις λέξεις σε ουσιαστικές πράξεις και συναρπαστικές εμπειρίες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.  Yanmin Wang, Πρόεδρος CEE & Nordics Region Consumer Business Group της Huawei, και συνεχίζει:  «Βοηθώντας τους καταναλωτές μας, τους γενναίους και τολμηρούς εκπροσώπους της ψηφιακής γενιάς να ξεχωρίσουν μέσα στο πλήθος, είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι το Honor 8 θα ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό».



Υλικά και Σχεδιασμός Ανώτερης Ποιότητας

Περιβεβλημένη από κρυστάλλινη θήκη που έχει κατασκευαστεί από δεκαπέντε στρώματα γυαλιού στο πίσω μέρος, η συσκευή των 5.2 ιντσών διακρίνεται από τον κομψότατο σχεδιασμό της με απαράμιλλο φινίρισμα.  Η λιθογραφία και οι επιστρώσεις πλέγματος 3D, δημιουργούν πλειάδα λεπτών πρισματικών γραμμών. Παρότι αόρατες στο ανθρώπινο μάτι, αυτές οι γραμμές δημιουργούν έντονα λαμπερά χρώματα, προκαλώντας μια εντυπωσιακή οπτική εμπειρία. Χάρη στις καμπύλες 2.5D, το κρύσταλλο έρχεται να ‘κουμπώσει’ άψογα με το μεταλλικό – κομμένο από διαμάντι – πλαίσιο, προσφέροντας μια εξαιρετική αίσθηση αφής και ταυτόχρονα λειτουργώντας προστατευτικά σε πιθανές πτώσεις ή σκληρές συνθήκες χειρισμού της συσκευής.

Δύο κάμερες ενώνουν δυνάμεις για κορυφαία ποιότητα
Συνεχίζοντας την παράδοση προηγούμενων μοντέλων, το Honor 8 είναι εφοδιασμένο με dual-camera 2 αισθητήρων 12 MP – έναν RGB για τη σύλληψη των χρωμάτων και έναν μονόχρωμο για τις λεπτομέρειες. Εκτός του οπτικού φίλτρου, ο μονόχρωμος αισθητήρας αιχμαλωτίζει τρεις φορές περισσότερο φως από το σύνηθες, βελτιώνοντας το δυναμικό εύρος της εικόνας και μειώνοντας το θόρυβο – ακόμη και στο σκοτάδι – διασφαλίζοντας κορυφαία ποιότητα εικόνας. Οι δύο αισθητήρες, επιτρέπουν επίσης στους φωτογράφους να χρησιμοποιούν διάφορα φίλτρα, από το να εστιάζουν μετά τη λήψη μέχρι την εμφάνιση του ‘Bokeh effect’.

Επιπρόσθετα, η κάμερα του Honor 8 υποστηρίζει ένα εκτεταμένο σύνολο λειτουργιών και φίλτρων, όπως ‘light painting’ και ‘beauty mode’ έως πανοραμικά πλαίσια, αργή κίνηση, ‘food mode’, HDR, ‘super night’, και ‘water mark’. Σε έναν κόσμο όπου όλο και συχνότερα στρέφουμε την κάμερα προς το πρόσωπό μας, η λειτουργία ‘Perfect Selfie’ μέσω της μπροστινής κάμερας 8MP θα κάνει κάθε χαμόγελο, γκριμάτσα ή πόζα ένα καταπληκτικό στιγμιότυπο έτοιμο για ‘share’. Παράλληλα, μια ολόκληρη εργαλειοθήκη είναι έτοιμη να βοηθήσει στην τελειοποίηση του περιεχομένου κάθε φωτογραφίας ή βίντεο, ώστε αυτό να ξεχωρίζει είτε ανεβαίνει στο Instagram, είτε προστίθεται στο blog είτε τυπώνεται για να κοσμήσει έναν τοίχο.


Έξυπνα χαρακτηριστικά στα δάκτυλά σας

Γνωρίζοντας ότι η ταχύτητα είναι το ‘κλειδί’, το Honor διασφαλίζει ότι μπορείς να έχεις πρόσβαση σε ευρεία γκάμα λειτουργιών τόσο γρήγορα, όσο το να ανοιγοκλείσεις τα μάτια σου. Με τη λειτουργία Smart Key function, ένα πρόσωπο σε αλληλεπίδραση σου επιτρέπει να έχεις δημοφιλείς εφαρμογές όπως το WhatsApp και το Pokémon Go με ένα άγγιγμα.  Καθετί που χρειάζεσαι για να έχεις υπό έλεγχο το καθημερινό σου πρόγραμμα, το παίζεις στα δάκτυλα. Η θύρα φόρτισης είναι Type-C USB, θέτοντας νέο στάνταρ που βάζει τέλος στο μπέρδεμα των καλωδίων, καθώς η υποδοχή ταιριάζει ανεξάρτητα από το πώς τη γυρίζεις και επιτρέπει ταχύτατη φόρτιση 0-47% σε 30 λεπτά.

Για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, μπορείς να έχεις δύο ώρες τηλεφωνικής ομιλίας ή έξι ώρες μουσικής offline, με μια φόρτιση 10 μόνο λεπτών. Ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος έχει δυνατότητα αυτό-διδασκαλίας με την έννοια ότι η συχνότητα χρήσης οδηγεί σε  ταχύτερη απόδοση η οποία μπορεί να πέσει και κάτω από τα 0.4 δευτερόλεπτα.


Η ισχύς στα χέρια σου


Το Honor 8 έχει κατασκευαστεί με έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin και έναν συν-επεξεργαστή i5 οι οποίοι λειτουργούν ταυτόχρονα αυξάνοντας τις ταχύτητες επεξεργασίας και βελτιώνοντας τους χρόνους απόκρισης και διάρκειας της μπαταρίας ώστε να διασφαλίζουν ότι είναι πάντα ενεργό όταν το χρειάζεσαι (4x 2.3 GHz). Επιπρόσθετα, η συσκευή υποστηρίζει συνδέσεις Wi-Fi, και στα 2.4GHz και στα 5GHz, με ταχύτητα έως 150 Mbps, διασφαλίζοντας ότι μπορείς να έχεις άμεσα αυτό που θες χωρίς αναμονές.

Βασικές προδιαγραφές
• Επεξεργαστής Kirin 950 chipset in flagship-grade 16 nm FinFET production
• Τέσσερις πυρήνες υψηλής απόδοσης 2.3 GHz συν τέσσερις πυρήνες εξοικονόμησης ενέργειας  1.8 GHz
• 4GB RAM και 64GB/32GB onboard μνήμη, επεκτάσιμη στα 128 GB μέσω  microSD card
• Μπαταρία 3,000 mAh
• Οθόνη 5.2-inch Full-HD LTPS
• Κύρια dual κάμερα 12MP με χωριστό RGB και μονόχρωμο αισθητήρα που συλλαμβάνει περισσότερο φως,  HDR mode, Slow-Mo, pro-mode κλπ.
• 8MP μπροστινή camera
#ForTheBrave #Honor8

##
Σχετικά με το Honor
Το Honor δημιουργήθηκε για τις ανάγκες των millennials οι οποίοι αναζητούν μέσω του διαδικτύου τα βέλτιστα προϊόντα που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες, εμπνέουν τη δράση, ενισχύουν τη δημιουργικότητα και επιτρέπουν στους νέους να εκπληρώσουν τα όνειρά τους. Με αυτό το στόχο, το Honor έχει αυτοπροσδιοριστεί δείχνοντας το ότι αντιλαμβάνεται τη γενναιότητα στο να κάνει τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο και να προχωρεί μπροστά ανοίγοντας διάπλατα τις πόρτες της προηγμένης τεχνολογίας και της καινοτομίας στους καταναλωτές.
Εδώ να μπει κάτι όπως: Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες και τα νεότερα που αφορούν στη χώρα μας.
Πληροφορίες για την παρουσίαση του Honor 8 στην ελληνική αγορά θα είναι διαθέσιμες εντός του Σεπτεμβρίου – μείνετε συντονισμένοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]