Ελληνες μετεωρολόγοι:Ερχεται το χαμηλό ''NETTI'' !!

Γνωστοί Έλληνες μετεωρολόγοι προειδοποιούν πως έρχεται το επικίνδυνο χαμηλό βαρομετρικό ''NETTI'' το οποίο αυτή την ώρα βρίσκεται στην βόρεια Ευρώπη και τα επόμενα 24ωρα θα κινηθεί προς την κεντρική και μετέπειτα νοτιοανατολική Ευρώπη.

Μεγάλο τμήμα αυτού του βαρομετρικού χαμηλού, θα εξελιχθεί σύμφωνα με το Greek-Weather.Org σε τροπικά καταιγίδα συναντώντας τις ιδιαίτερα θερμές αέριες μάζες που θα επικρατούν σε Ιταλία και Ελλάδα και έτσι αυτό το χαμηλό θα μετατραπεί σε τροπική καταιγίδα με θυελλώδεις ανέμους ακόμα και 10-11 μποφόρ, αλλά και πολύ μεγάλα ύψη βροχής ανά περιοχή.Η τροπική καταιγίδα ''NETTI'' όπως θα εξελιχθεί καθώς θα πλησιάζει την χώρα μας, θα σαρώσει περιοχές του Ιονίου, της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου.
Αρχικά την Δευτέρα και την Τρίτη θα επηρεαστούν περιοχές του Ιονίου, της Ηπείρου, της δυτικής Στερεάς Ελλάδας και της δυτικής Πελοποννήσου ενώ την Τετάρτη, τη Πέμπτη και την Παρασκευή, η κακοκαιρία θα επηρεάσει και περιοχές της Θράκης, της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της υπόλοιπης κεντρικής και ανατολικής Στερεάς Ελλάδας και της υπόλοιπης κεντρικής και ανατολικής Πελοποννήσου.

Οι άνεμοι της τροπικής καταιγίδας ''NETTI'' θα ξεπερνούν σε ταχύτητα ακόμα και τα 110 χιλιόμετρα/ώρα ιδιαίτερα σε τμήματα του βόρειου Ιονίου και του βόρειου Αιγαίου, ενώ το ύψος βροχής σε πολλές περιοχές της δυτικής και βόρειας Ελλάδας δεν αποκλείεται να ξεπεράσει μέσα σε λίγες ώρες και τα 70-80 χιλιοστά. Ουσιαστικά φαίνεται να ρίχνει την βροχή ακόμα και μισού έτους σε αρκετές περιοχές της χώρας μας, μόλις μέσα σε λίγες ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]