ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Αυτή είναι η σπουδαία ανακάλυψη της NASA - Δείτε τι βρήκαν! (Εικόνες)

ΦΟΥΝΤΩΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΥΠΑΡΞΗΣ ΖΩΗΣ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ                                               
Αποκαλυπτικές εικόνες έδωσε στη δημοσιότητα η NASA που αποδεικνύουν την ύπαρξη νερού στην "Ευρώπη", το τέταρτο μεγαλύτερο δορυφόρο του πλανήτη Δία.
Επί της ουσίας, αποδεικνύεται πως κάτω από το φλοιό του πλανήτη υπάρχει ένας ολόκληρος ωκεανός. Μάλιστα, σε ένα σημείο σχηματίζεται πήδακας νερού (βλ εικόνα 2) που εκτονώνει το νερό, από τον "κρυφό ωκεανό" στο διάστημα.
Λίγες ημέρες πριν από την αυτοκαταστροφή του δορυφόρου Rosetta, που έστειλε στη Γη τις πληροφορίες, η Αμερικανική Υπηρεσία Διαστήματος  βρήκε τον κατάλληλο τρόπο ώστε η... διαστημική επικαιρότητα να γυρίσει σελίδα.
Οι επιστήμονες της NASA παρουσιάσουν νέα και απροσδόκητα ευρήματα από την "Ευρώπη", τον τέταρτο μεγαλύτερο δορυφόρο του Δία.
«Οι αστροφυσικοί παρουσιάσουν στοιχεία από παρατηρήσεις που έγιναν στην Ευρώπη, τα οποία αποδεικνύουν μια απροσδόκητη δραστηριότητα του δορυφόρου, που μπορεί να σχετίζεται με ενδεχόμενη ύπαρξη υπόγειου ωκεανού» λέει η μικρή ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της NASA.
Πρόκειται για παρατηρήσης που συλλέχθηκαν από το τηλεσκόπιο Hubble και αποδεικνύουν το σενάριο περί υπόγειου ωκεανού που υπάρχει εδώ και αρκετές δεκαετίες.
Ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν υπήρχαν στοιχεία που θα μπορούσαν να το επιβεβαιώσουν.
Η ανακοίνωση της NASA οδηγεί προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτό που κάνει ακόμη πιο ενδιαφέρουσα την προοπτική της ύπαρξης του ωκεανού, είναι μία έρευνα του περασμένου Μαΐου από την NASA. Σύμφωνα με αυτήν αν υπάρχει όντως ωκεανός, τότε θα έχει σχεδόν την ίδια χημική σύσταση με τους ωκεανούς της Γης!
Ωστόσο, τα δημοσιεύματα πληθαίνουν και οι φήμες φουντώνουν πως με τις θεωρίες συνωμοσίας να φτάνουν εώς και το... ευφάνταστο σενάριο του εντοπισμού ενδείξεων ζωής στον πλανήτη Δία.


ασδφ

αασδφ

ασδφασδφ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]