ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Ο Αργύρης Ναστόπουλος & ο Mikele Farmakis . . . Μιξάρουν την επιτυχία που καθιέρωσε το Βασιλιά της Pop MJ


Ακούστε το Remix στο SoundCloud:
http://bit.ly/2c5n8ZI
Ο μουσικός & ραδιοφωνικός παραγωγός Αργύρης Ναστόπουλος, που τον αγαπήσαμε μέσα από το boy band ONE, επιστρέφει ακόμα πιο δυναμικός και έτοιμος να σας απογειώσει !

Σε συνεργασία με τον remix producer Mikele Farmakis, συνεχίζουν τη μουσική τους συνεργασία με ένα remix από το Βασιλιά της Pop . . .

Με αφορμή τα 58α γενέθλια του μεγαλύτερου μουσικού θρύλου & pop icon που όλοι λατρέψαμε, Michael Jackson, φρεσκάρεται σε ρυθμούς electro το μεγαλύτερο track όλων των εποχών, Billie Jean.

Ενός τραγουδιού που καθιέρωσε τον Michael Jackson . . . . Aποσπώντας τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα παγκόσμια μουσικά βραβεία (2 Grammy - American Music Award - 1 Αστέρι στο Music Producers Hall Of Fame) . . .

Ενός τραγουδιού που ήταν η αφορμή για την κατάργηση των ρατσιστικών αποκλεισμών του MTV , αφού ήταν το 1ο ταγούδι μαύρου καλλιτέχνη που παίχτηκε . . . Και αποτέλεσε soundtrack στα διαφημιστικά spot του αναψυκτικού της Pepsi . . .

Και που πάντα επιλέγοναν από τον ίδιο τον Michael σε όλες τις συλλεκτικές συλλογές που κυκλοφορούσε κατά καιρούς !

Καθιερώνοντας το διάσημο Moon Walk στα χορευτικά δρώμενα όλων των σχολών και καλλιτεχνών που κατά καιρούς προσπάθησαν ανεπιτυχώς να το μιμηθούν !

Ένα remix όπου κινείται σε ρυθμούς electro & dance και σκοπό έχει να απογειώσει τη διάθεσή σας και να θυμηθούμε τη μαγεία σε οτιδήποτε έκανε αυτό το μοναδικό pop icon !Γιατί για εμάς ο MJ . . . Αποτελεί πάντα έμπνευση ... !

Δισκογραφική : Epic Records
Στίχοι : Μάικλ Τζάκσον
Παραγωγή:  Κουίνσι Τζόουνς & Μάικλ Τζάκσον
Remix Producers 2016: ArgyrisNastopoulos & Mikele Farmakis
Cover Creation: Brothers Productions

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]