Το Huawei P9 lite και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανατρέπουν τα δεδομένα

Το Huawei P9 lite και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανατρέπουν τα δεδομένα

Το best seller smartphone τον Ιούλιο στην ελληνική αγορά και ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας αθλητής όλων εποχών σε πρωταγωνιστικούς ρόλους

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, πρεσβευτής της οικογένειας των πλέον εξελιγμένων smartphones Huawei P9, ενσαρκώνει το βασικό σύνθημα της εταιρείας: «Make it Possible».

Με το ταλέντο του, την αφοσίωση, το πείσμα και τη δουλειά του κάνει πραγματικότητα τα όνειρά του, υπογράφοντας μάλιστα νέο συμβόλαιο με την ομάδα των Μιλγουόκι Μπακς. Γίνεται έτσι ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών, με αποδοχές που θα φτάσουν τα 100 εκατομμύρια δολάρια μέσα στα επόμενα τέσσερα χρόνια. Παίζοντας στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του πλανήτη, o ΝΒΑer Γιάννης Αντετοκούνμπο συνδέει τα κατορθώματά του με τις επίσης υψηλές επιδόσεις των Huawei P9 smartphones στην ευρωπαϊκή και ελληνική αγορά!

Γιατί το φετινό καλοκαίρι ήταν εξίσου επιτυχημένο τόσο για τον Έλληνα φόργουορντ των Μπακς, όσο και για το Huawei P9 lite, μια συσκευή υψηλών προδιαγραφών με εντυπωσιακό και μοντέρνο στυλ. Τα στοιχεία πωλήσεων επιβεβαιώνουν ότι το P9 lite έχει πείσει τον απαιτητικό και πάντα ενημερωμένο Έλληνα καταναλωτή, για τα μοναδικά του χαρακτηριστικά και τις ασύγκριτες δυνατότητες που προσφέρει, σε σχέση με άλλα smartphones της ίδιας κατηγορίας. Έτσι, τον Ιούλιο απέσπασε τον τίτλο της best seller συσκευής!

Το Huawei P9 lite διαθέτει οθόνη 5.2 ιντσών Full HD και ασύγκριτης ποιότητας ήχο. Επιπρόσθετα, δίνει τη δυνατότητα για εντυπωσιακές φωτογραφικές λήψεις με τη βασική κάμερα των 13MP, αλλά και τις καλύτερες selfies με την εμπρόσθια κάμερα των 8MP.

Σχετικά με τη Huawei Consumer Business Group
Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Huawei είναι διαθέσιμα σε πάνω από 170 χώρες και χρησιμοποιούνται από το 1/3 του παγκόσμιου πληθυσμού. Το 2015 ήταν στην τρίτη θέση των αποστολών κινητών τηλεφώνων σε όλο τον κόσμο. Με 16 κέντρα R&D εγκατεστημένα σε Ηνωμένες Πολιτείες, Γερμανία, Σουηδία, Ρωσία, Ινδία και  Κίνα, η Huawei Consumer Business Group είναι μία από τις τρεις επιχειρηματικές μονάδες της Huawei και καλύπτει τις συσκευές smartphones, personal computers και tablets, wearables και υπηρεσίες cloud, κ.α. Αξιοποιώντας το παγκόσμιο δίκτυό της το οποίο στηρίζεται στην εξειδίκευση στις τηλεπικοινωνίες για πάνω

από 20 χρόνια, η Huawei είναι προσηλωμένη στην παροχή των πιο πρόσφατων τεχνολογικών επιτευγμάτων στους καταναλωτές, σε όλο τον κόσμο.  
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Huawei Consumer Business Group επισκεφθείτε τον διαδικτυακό τόπο της Huawei στη διεύθυνση: http://consumer.huawei.com/gr

https://www.facebook.com/HuaweiMobileGR/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]