''Σε αυτό το νησί κολυμπάτε μέχρι τα Χριστούγεννα''! Δείτε ποιον ελληνικό προορισμό προτείνει ο Guardian για φθινοπωρινή απόδραση!

Μπορεί ο Σεπτέμβριος να φτάνει στη μέση του έχοντας αφήσει πίσω του εκτεταμένες καταστροφές από ακραία καιρικά φαινόμενα για την εποχή, ωστόσο, ο Guardian προτείνει μέρη σε όσους/ες αρνούνται να πουν αντίο στο καλοκαίρι! Ανάμεσα σε αυτά κι ένα καρτποσταλικό ελληνικό νησί!
Η εφημερίδα σε αφιέρωμά της προτρέπει τους αναγνώστες της να συνεχίσουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε μεσογειακούς κυρίως προορισμούς. «Το καλοκαίρι δεν έχει... αποχωρήσει ακόμη από τη νότια Ευρώπη. Αλλά έχουν φύγει τα πλήθη και οι υψηλές τιμές», επισημαίνεται στο δημοσίευμα.


Εξέχουσα θέση έχει για την Ελλάδα η Σύμη για την οποία αναφέρονται τα εξής: «Η θάλασσα είναι τόσο ζεστή που μπορείτε να κολυμπάτε μέχρι τα Χριστούγεννα», προσθέτοντας ότι ένας ακόμη λόγος που συγκεντρώνει κόσμο και το φθινόπωρο το νησί, πέρα από την εγγυημένη ηλιοφάνεια, είναι η γιορτή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στις 8 Νοεμβρίου, καθώς αποτελεί πόλο έλξης το μοναστήρι του Πανορμίτη.
Στο πλαίσιο αυτό, το δημοσίευμα τονίζει ότι είναι μοναδική εμπειρία η επίσκεψη στα μοναστήρια του νησιού, όπως στη Μονή του Μεγάλου Σωτήρος, ή στον Αγιο Αιμιλιανό. Οι προτάσεις δεν θα μπορούσαν να παραλείψουν τις παραλίες της Σύμης, όπως τη Νανού, τη Μαραθούντα και τον Αγιο Γεώργιο Δυσαλώνας.
πηγη Travelstyle.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]