ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα: Eκθεση της Έπης Νικολακοπούλου"Η αέναη περιπλάνηση"

Τα  Γενικά Αρχεία του Ελληνικού Κράτους, το Ιστορικό Αρχείο-Μουσείο Ηπείρου που στεγάζοντε στο λιθόκτιστο οικοδόμημα  το Σουφαρί Σαράι στο Κάστρο Ιωαννίνων , εξακολουθεί να συνεισφέρει στα πνευματικά και πολιτισμικά δρώμενα της αγαπημένης  πόλης μας.
Ο χώρος είναι επισκέψιμος καθημερινά 10.00 έως 14.00 και φιλοξενεί τα έργα ζωγραφικής και γλυπτικής της καταξιωμένης Γλύπτριας και Ζωγράφου κ. Έπης Νικολακοπούλου με οικολογικό περιεχόμενο.
Η καλλιτέχνης εκφράζει με τα σύγχρονα υλικά Plexiglas και σιλικόνη και με αλληγορικό τρόπο επηρεασμένη από τους μύθους του Αισώπου την οικολογική καταστροφή που συντελείται και επηρεάζει όλους τους ζωντανούς οργανισμούς. Ακόμη και τα διάφανα ποδήλατα με τους πολύχρωμους πλανήτες στις ρόδες και το τιμόνι καθώς και ο ρομπότ-βιονικός της άνθρωπος διαγράφουν την αέναη και διαρκή πορεία προς το άπειρο.
       Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή μέχρι 25 Νοεμβρίου 2016. 
Προσκαλούμε τους συμπολίτες μας να επισκεφτούν το Ιστορικό Αρχείο-Μουσείο Ηπείρου και μέσα από την τέχνη να ταξιδέψουν στον ουτοπικό παράδεισο της ζωγράφου. Μια έκθεση για μικρούς και μεγάλους. Οι σύλλογοι και φορείς, προκειμένου να ρυθμιστεί συνάντηση στον εκθεσιακό χώρο, εκτός του αναγραφόμενου ωραρίου, μπορούν να επικοινωνούν καθημερινά στο τηλ. 2651034469 και ώρες 10.00-13.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]