Οι εναερίτες COSMOTE στην κορυφή της Ηπείρου!

Οι εναερίτες COSMOTE στην κορυφή της Ηπείρου

Τα μοναδικά τοπία της Ηπείρου επιλέχθηκαν για τη φετινή εκπαίδευση των εναεριτών τεχνικών COSMOTE, οι οποίοι κατέκτησαν την κορυφή της Γκαμήλας, την υψηλότερη του Εθνικού Δρυμού Βίκου – Αώου, σε υψόμετρο 2.479 μέτρων.
Το τοπίο της Ηπείρου, γεμάτο από  ορεινούς όγκους, αλπικά οροπέδια και λίμνες αποτέλεσε το ιδανικό σκηνικό για να φιλοξενήσει την ξεχωριστή εμπειρία που θέλησαν να ζήσουν οι εναερίτες COSMOTE. «Οι μηχανικοί παντός καιρού», όπως είναι γνωστοί στον Όμιλο ΟΤΕ, συχνά κάτω από δύσκολες συνθήκες, πραγματοποιούν αναρριχήσεις σε πυλώνες και σταθμούς βάσης προκειμένου να εκτελέσουν τεχνικές εργασίες και να αποκαταστήσουν βλάβες. Κάθε χρόνο, στο πλαίσιο εκπαιδευτικού προγράμματος, αλλά και επιβράβευσής τους, επισκέπτονται μια όμορφη περιοχή της Ελλάδας και ζουν μια ξεχωριστή εμπειρία που συνδυάζει την ψυχαγωγία, το δέσιμο της ομάδας και την εκπαίδευση.
Παρά το ότι ακολούθησαν μία απαιτητική διαδρομή διάρκειας 9 ωρών, οι εναερίτες και αναρριχητές,  κατάφεραν να συνδυάσουν την εκπαίδευση με την ψυχαγωγία. Κάνοντας διάφορες στάσεις ανεφοδιασμού στις φυσικές πηγές της περιοχής, έφτασαν στην Δρακολίμνη και κατέκτησαν τελικά την Γκαμήλα, ξεπερνώντας για άλλη μία φορά τις υψηλές τους προσδοκίες.  
«Οι εναερίτες COSMOTE είμαστε σαν μια μεγάλη οικογένεια» ανέφερε ο τεχνικός τηλεπικοινωνιών Κώστας Μπολέτης μετά την «κατάκτηση» της Γκαμήλας και ως τέτοια γιόρτασαν όλοι μαζί την επιτυχή ολοκλήρωση της φετινής τους εκπαίδευσης, κάνοντας κατάβαση rafting στον Βοϊδομάτη. Διασχίζοντας τον Εθνικό δρυμό σύμφωνα με τη ροή του ποταμού, απόλαυσαν το καταπράσινο φυσικό τοπίο και τα πεντακάθαρα γαλαζοπράσινα νερά του ποταμού, θαύμασαν το εγκαταλελειμμένο μοναστήρι του 16ου αιώνα των Αγίων Αναργύρων και πέρασαν κάτω από το πέτρινο γεφύρι της κάτω Κλειδωνιάς.
Ο Διευθυντής Υποστήριξης Δικτύου Σταθερής & Κινητής, Αργύρης Μπακλέζος, δήλωσε: «και αυτή τη χρονιά όλοι μαζί οι τεχνικοί δοκιμάσαμε τις αντοχές μας, όπως κάνουμε καθημερινά στους ιστούς και τις κεραίες σταθερής και κινητής, προκειμένου να διασφαλίσουμε την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας».

Πάρτε μια γεύση από την εκπαίδευση των εναεριτών και τη φυσική ομορφιά του Εθνικού Δρυμού Βίκου – Αώου:

*Το φωτορεπορτάζ είναι του Γιάννη Κόντου: yanniskontos.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]