ΙΩΑΝΝΙΝΑ:ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ 17ΧΡΟΝΟΥ

LIVE:ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ευχαριστήριο Μήνυμα του Συλλόγου Δρομέων Πρέβεζας



Ευχαριστήριο Μήνυμα του Συλλόγου Δρομέων Πρέβεζας

Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει για άλλη μια φορά όλους τους συντελεστές της επιτυχούς διοργάνωσης του 4ου «Εν Νικοπόλει Άκτια» Αγώνα Δρόμου και των παράλληλων μαθητικών αγώνων. Η εν λόγω διοργάνωση πραγματοποιήθηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά, παρουσιάζοντας κάθε χρόνο αύξηση στις συμμετοχές. Φέτος, στους αγώνες (10 χιλιομέτρων και στους μαθητικούς αγώνες) συμμετείχαν περίπου 500 αθλητές, 100 εθελοντές, πλήθος χορηγών και πλήθος θεατών. Αποτελεί πλέον μια αθλητική γιορτή της πόλης, η οποία προσφέρει στιγμές χαράς και όμορφες αναμνήσεις σε όλους τους συμμετέχοντες.
Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας ευχαριστεί την Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας για την πολύ καλή συνεργασία και τη στήριξη των αγώνων. Ακόμη, ευχαριστεί την Περιφέρεια Ηπείρου για την οικονομική στήριξη των αγώνων. Επίσης, ευχαριστεί τον Δήμο Πρέβεζας που πρόσφερε σημαντική βοήθεια στη διοργάνωση των αγώνων τόσο οικονομική όσο και οργανωτική.
Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας ευχαριστεί θερμά όλους τους χορηγούς του αγώνα, οι οποίοι σε δύσκολους καιρούς συνεισέφεραν οικονομικά με στόχο την όσο το δυνατό αρτιότερη διεξαγωγή των αγώνων. Χορηγοί στους αγώνες ήταν ο Πολιτιστικός – Περιβαλλοντικός Σύλλογος Μύτικα, το Ζαγόρι, το Τσίρας Cafe, το Donald, o Δ. Νικολαϊδης (έπιπλο – ξυλουργικές εργασίες), το Prevere, το Ntiem, το ΚΤΕΛ Νομού Πρέβεζας, η Herbalife 24, το ζαχαροπλαστείο Σπιτικό, ο Χρηστάκης Κώστας (Χρηστάκης Assistance),  ο Ζώτος Αντώνης (κρεωπολείο), ο Σπυράκης Θωμάς (εμπόριο φρούτων), ο Πάσχος Κώστας (οικοδομικά υλικά), το εστιατόριο Maxim και η ταβέρνα Ρεμπέτικο Στέκι.
Ακόμη, ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας ευχαριστεί τον φυσικοθεραπευτή Φονταρά Αθανάσιο, ο οποίος με εξειδικευμένη ομάδα φυσικοθεραπευτών ανέλαβε την μυϊκή αποκατάσταση των αθλητών μετά τον τερματισμό του αγώνα.
Πολύ σημαντική ήταν η στήριξη του αγώνα από τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας καθώς και την πραγματοποίηση των αγώνων και τους ευχαριστούμε θερμά. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε όλα τα ΜΜΕ που στήριξαν τους αγώνες. Τα ΜΜΕ που μας έστειλαν το λογότυπό τους, μετά από αίτημά μας για να το προσθέσουμε στη σελίδα του αγώνα (https://nikopolisaktia.wordpress.com/), είναι το RunningNews.gr, η Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας 87.9, το atpreveza.gr, το prevezatoday.gr, το prisma 91.6, το Lefkada-Arta-Preveza Radio Dee-Jay 93.4, το Ρυθμός 89.3, το mypreveza.gr, το sportsevent.gr, το prevezabest.blogspot.com, το epirusnews.eu, το epirus-tv-news.gr, το agriniopress.gr, η εφημερίδα Η Κέρκυρα Σήμερα και την ΕΡΑσπορ 101.8.
Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας ευχαριστεί θερμά τους πρωταθλητές Ρήγα Σοφία και Παρμάκη Μιχαήλ, οι οποίοι τίμησαν για άλλη μια χρονιά με την παρουσία τους τον αγώνα της πόλης μας. Ακόμη, ευχαριστεί θερμά τον διεθνή διαιτητή Κάκο Αναστάσιο για την τιμητική συμμετοχή του.
Πολύ σημαντική ήταν η προσφορά του Λιμεναρχείου Πρέβεζας καθώς και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πρέβεζας και τους ευχαριστούμε θερμά που κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε οι αγώνες να διεξαχθούν ομαλά και με ασφάλεια.
Τέλος, ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας ευχαριστεί ιδιαιτέρως όλους τους θεατές καθώς και τους εθελοντές του αγώνα οι οποίοι έδωσαν χρώμα γιορτινό στον 4ο «εν Νικοπόλει Άκτια Αγώνα» Δρόμου. Συνέβαλαν καθοριστικά στη εμψύχωση των αθλητών και στη διαμόρφωση για όλους τους συμμετέχοντες μιας όμορφης ανάμνησης από τους αγώνες.
Ο κύριος στόχος του αγώνα, που ήταν η συμμετοχή, ολοκληρώθηκε με την συμμετοχή πλήθους εθελοντών, χωρίς τους οποίους δεν θα ήταν δυνατή η επιτυχής διεξαγωγή των αγώνων. Η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Νομού Πρέβεζας, η οποία ανέλαβε μεγάλο κομμάτι της ασφάλειας της διαδρομής,  καθώς και ο Σύλλογος Αγίου Θωμά, συμμετέχουν ως εθελοντές από την πρώτη διοργάνωση των αγώνων. Ακόμη, σημαντική συνεισφορά είχαν οι σύλλογοι του Μύτικα και της Νικόπολης – Σμυρτούλας. Επίσης, την πολύ δυνατή ομάδα των εθελοντών στελέχωσαν αθλητές αθλητικών σωματείων της Πρέβεζας καθώς και πλήθος πολιτών. Καθένας από τους εθελοντές πρόσθεσε τη δική του ξεχωριστή πινελιά για την όμορφη διεξαγωγή των αγώνων και τους ευχαριστούμε ιδιαιτέρως ανανεώνοντας το αθλητικό ραντεβού μας για την επόμενη διοργάνωση.
Επιπλέον, Ο Σύλλογος Δρομέων Πρέβεζας ανακοινώνει ότι πλέον υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης ηλεκτρονικού διπλώματος συμμετοχής για όλους τους αθλητές που συμμετείχαν στον αγώνα 10 χιλιομέτρων (https://nikopolisaktia.wordpress.com/results/).

Το

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]