ΙΩΑΝΝΙΝΑ/LIVE:ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ

Πίσω από τη μάσκα του «ακομμάτιστου» ξεπρόβαλε ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός

Πίσω από τη μάσκα του «ακομμάτιστου» ξεπρόβαλε ο εργοδοτικός και κυβερνητικός συνδικαλισμός

Ένα ακόμη περιστατικό το οποίο αποδεικνύει τις σχέσεις παρασκηνιακής συνεργασίας με την εργοδοσία που διατηρούν οι συμβιβασμένες συνδικαλιστικές δυνάμεις και στο δημόσιο τομέα αποκαλύφθηκε την περασμένη Παρασκευή στην πόλη μας.
Το περιστατικό αφορούσε το Σύλλογο Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου και τον πρόεδρό του, ο οποίος πριν κοινοποιήσει ανακοίνωση-απάντηση του σωματείου σε προσβλητικό σημείωμα της Διοίκησης σε βάρος των εργαζομένων, αισθάνθηκε την ανάγκη να ενημερώσει για το περιεχόμενό της τον ασκούντα καθήκοντα Γενικού Γραμματέα!
Προφανώς, για να ακούσει τη γνώμη του και να αποφευχθούν ενδεχόμενες τριβές με την εργοδοσία του κράτους.
Το αλισβερίσι πίσω από τις πλάτες των εργαζομένων αποκαλύφθηκε στη συνάντηση μελών του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ και του Σωματείου Εργαζομένων στην Αποκεντρωμένη Ηπείρου με τον ασκούντα καθήκοντα Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης. Στη συνάντηση, ο Γενικός Γραμματέας διαμαρτυρήθηκε γιατί, όπως υποστήριξε, το Σωματείο έβγαλε ανακοίνωση την εποχή που ο ίδιος απουσίαζε κι έτσι ο πρόεδρος του σωματείου αναγκάστηκε να τον διακόψει για να αποκαταστήσει την αλήθεια.
Σύμφωνα με τα λεγόμενά του προέδρου, την ανακοίνωση την είχε δώσει προσωπικά πρώτα στο Γενικό Γραμματέα και περίμενε να του απαντήσει, αλλά καθώς εκείνος δεν απάντησε, αποφάσισε να την κοινοποιήσει στους εργαζόμενους της Αποκεντρωμένης.
Η απροκάλυπτη παραδοχή του προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων στην Αποκεντρωμένη Ηπείρου είναι αρκούντως διαφωτιστική για τη δράση που αναπτύσσουν οι δυνάμεις του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού, είτε το «αφεντικό» είναι ιδιώτης, είτε το Δημόσιο. Και όταν αυτή γίνεται γνωστή στους εργαζόμενους, πέφτουν οι μάσκες των δήθεν «ακομμάτιστων», «αδέσμευτων» και «ρεαλιστών» συνδικαλιστών.

Γιάννενα 19 Σεπτέμβρη 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]