ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Τα απόνερα από τα ποτά «μπόμπες» πνίγουν τώρα τον τουρισμό Στη μαύρη Λίστα Ζάκυνθος , νησιά του Ιονίου και παράλια Δυτικής Ελλάδας

Στη μαύρη λίστα Άγγλων τουριστών και ιδιαίτερα των νέων που πριν συμβεί το τραγικό περιστατικό με την τύφλωση της 20χρονης τουρίστριας και την καταστροφή των νεφρών της από ποτά μπόμπα είχαν ως σκοπό ζωής να περάσουν ξέφρενες στιγμές διασκέδασης στη Ζάκυνθο φαίνεται να έχει μπει – σύμφωνα με Βρετανικά δημοσιεύματα – το νησί του Ιονίου.

Την ίδια ώρα ο κίνδυνος τα απόνερα της τραγωδίας που ζει η 20χρονη να πνίξουν γενικότερα τον τουρισμό στα νησιά του Ιονίου αλλά και ως ένα βαθμό τις μονάδες που λειτουργούν στα παράλια της Ηλείας και Αχαΐας θεωρείται πως είναι κάτι παραπάνω από ορατός.

Ήδη οι Βρετανικές εφημερίδες κάνουν εκτενή αναφορά στις νύχτες διασκέδασης στη Ζάκυνθο και το πώς λειτουργεί το σύστημα των καμικάζι της νύχτας, οι οποίοι με γνώμονα το κέρδος και μόνο δηλητηριάζουν και «σκοτώνουν» τους τουρίστες. ενώ θέτουν σωρεία ερωτηματικών για το τι συμβαίνει και κρύβεται πίσω από τον φτηνό τουρισμό και την ξέφρενη διασκέδαση που υπόσχονται πολλοί προορισμοί στην Ελλάδα.
patrastimes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]