Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στα ..καλύτερα του κόσμου Η ανακοίνωση της Πρυτανείας

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι τo Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων καταλαμβάνει την τρίτη θέση από κοινού με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών σύμφωνα με τη νέα διεθνή κατάταξη της βρετανικής εφημερίδας The Times (Times Higher Education World University Rankings 2016-2017), ενός από τα σημαντικότερα συστήματα κατάταξης Ανώτατων  Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.
Η αξιολόγηση έγινε ανάμεσα σε 980 επιλεγμένα καλύτερα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα του κόσμου και λαμβάνει υπόψη της κριτήρια, όπως η διδασκαλία, η έρευνα και η διεθνής εικόνα.
Εκφράζουμε την ιδιαίτερη ικανοποίησή μας για την επιτυχία αυτή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, το οποίο παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία βρίσκεται σε τόσο υψηλές θέσεις στα συστήματα διεθνούς κατάταξης των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το κοινωνικό πρόσωπο που επιδεικνύει και ενισχύει συνεχώς το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων αποτελεί μία μεγάλη επιτυχία όλων των μελών της πανεπιστημιακής κοινότητας. Ιδιαίτερα θα θέλαμε να επισημάνουμε την αναφορά του συστήματος αξιολόγησης στην ποιότητα του ερευνητικού έργου, που παράγουμε ως Ίδρυμα και που με βάση αυτό κατατασσόμαστε σε ακόμη υψηλότερη θέση.
Ως διοίκηση του Ιδρύματος είμαστε αποφασισμένοι
να συνεχίσουμε την κοινή αυτή προσπάθεια σε κλίμα συνεργασίας, αμοιβαιότητας και αλληλεγγύης.
Συγχαίρουμε και πάλι θερμά όλα τα μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας για τη συμβολή τους στη συγκεκριμένη μεγάλη επιτυχία του Πανεπιστημίου μας.

Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να δείτε το αρχείο κατάταξης:
https://www.timeshighereducation.com/world-university-rankings/2017/world-ranking#!/page/0/length/25/sort_by/rank_label/sort_order/asc/cols/rank_only

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]