Αφύπνισε χιλιάδες γυναίκες ...Η φωτογραφία με τη μαστεκτομή της Χριστίνας ...μας δείχνει πώς είναι ο καρκίνος..

Η Xριστίνα Κούκια, μοιράζεται μια εικόνα που ήδη αφύπνησε χιλιάδες γυναίκες και λέει στο WomanTOC Την ιστορία της.
ποιες γυναίκες είναι πιο τολμηρές από άλλες. Η Χριστίνα Κούκιαείναι μία από αυτές. Η νεαρή κοπέλα που ζει στην Πρέβεζα, με αφορμή το #challengeaccepted, την καμπάνια δηλ κατά του καρκίνου του μαστού στα social media, ανέβασε όχι μια ασπρόμαυρη καλλιτεχνική φωτογραφία του προσώπου της, όπως το απαιτεί το #challengeaccepted, αλλά μια έγχρωμη εικόνα με το στήθος της, μετά τη διπλή μαστεκτομή που υπέστη.
Προκαλώντας την προσοχή τόσο των γυναικών, όσο και των ανδρών, η νεαρή γυναίκα-πρότυπο, κατάφερε με μία μόνο φωτογραφία να αφυπνίσει όλες εμάς και να μοιραστούμε την ιστορία της πάνω από 1.200 φορές σε μία μέρα.


«Δεν το περίμενα» μας λέει η Χριστίνα αφού ο ντόρος που έχει προκληθεί, την έχει αφήσει άναυδη. «Ήταν 7 Μαρτίου οταν έκανα το χειρουργείο,αναφέρει στο WomanTOC η κ Κούκια, το θυμάμαι γιατί στις 6 είναι τα γενέθλιά μου. Η μαστεκτομή είναι ό,τι πιο δύσκολο έχω κάνει στη ζωή μου, συνεχίζει, Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα, ούτε να σηκωθώ, ούτε να κουνηθώ από τη μέση και πάνω...και φανταστείτε ότι έχω και δύο παιδιά που τότε ήταν στην 1η Δημοτικού και στα Προνήπια».

Πώς όμως ξεκίνησαν όλα; 

Η Χριστίνα μας λέει ότι είχε πάντα μεγάλο στήθος και έκανε κάθε χρόνο υπέρηχο. Έτσι ανακάλυψε το μόρφωμα, μέσα σε πέντε ακόμη, όταν είδε ότι άλλαξε σχήμα, ότι μεγάλωσε.«Έκανα παρακέντηση στα Γιάννενα κι εκεί διαπιστώσαμε την κακοήθεια. Έκανα ακτινοβολίες και για να μην κάνω χημειοθεραπείες, επέλεξα την μαστεκτομή». Η Χριστίνα είναι μια ακόμη γυναίκα με μαστεκτομή. Η εικόνα όμως με την οποία θέλησε να δημοσιοποιήσει την ιστορία της είναι πιο ισχυρή από όλες τις ασπρόμαυρες επιτηδευμένες πόζες στο Facebook.

Την εικόνα συνοδεύει η λεζάντα:

Καλησπερα σας !!!! Αυτη ειναι η απαντηση μου στην προσκληση αποδεκτη!!!! Με το να βαζουμε ασπρομαυρες φωτογραφίες μας δεν νομιζω οτι θα αφυπνίσουμε καμια γυναίκα να κανει τις απαραιτητες εξετασεις για να προλαβει την μάστιγα του καρκινου !!!! Ας δειτε λοιπον την αληθεια για να καταλάβατε ποσο σοβαρο ειναι!!!!!! Για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους.!!!! Εγω το νικησα . Εσεις??????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]