Πρόσκληση για ακρόαση ηθοποιών από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων

Πρόσκληση για ακρόαση ηθοποιών
από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων


Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την παράσταση του έργου «Οδυσσεβάχ» της Ξένιας Καλογεροπούλου, που θα ανέβει από τη Νεανική – Παιδική Σκηνή του σε σκηνοθεσία Ντίνας Αβαγιανού - Νίκου Αρβανίτη, οργανώνει ακρόαση για επαγγελματίες ηθοποιούς ερμηνευτικής ηλικίας 20 με 40 ετών.  Η παράσταση είναι προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα στις αρχές Νοεμβρίου και οι πρόβες θα ξεκινήσουν στο τέλος του μήνα.

Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στο θέατρο «Καμπέρειο». Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να αποστείλουν το βιογραφικό τους και φωτογραφίες έως τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στο email diperiftheat@ioannina.gr  Στο βιογραφικό να τονισθεί ιδιαίτερα αν η/ο ηθοποιός έχει πτυχίο ή δεξιότητες εκτέλεσης μουσικής και με ποιο μουσικό όργανο.

Για την ακρόαση οι συμμετέχοντες θα χρειαστεί να έχουν προετοιμάσει ένα τραγούδι δικής τους επιλογής και να γνωρίζουν το έργο «Οδυσσεβάχ» της Ξένιας Καλογεροπούλου, καθώς θα τους δοθεί κείμενο από το έργο για αυτοσχεδιασμό κατά την ακρόαση.

Την ακρόαση θα πραγματοποιήσουν οι σκηνοθέτες της παράστασης Ντίνα Αβαγιανού και Νίκος Αρβανίτης, ενώ θα παρευρίσκεται ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Φίλιππος Παπανικολάου.

Μετά τη λήξη της προθεσμίας υποβολής συμμετοχών, οι ηθοποιοί θα ενημερωθούν μέσω email για την ακριβή ώρα που θα πρέπει να προσέλθουν για την ακρόαση στο θέατρο «Καμπέρειο». Οι ηθοποιοί θα χρειαστεί να έχουν μαζί τους τυπωμένο το βιογραφικό τους σημείωμα και μία φωτογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]