ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ

Ιωάννινα:Κάτω απο τα όρια ασφαλείας λειτουργεί το" Χατζηκώστα "

Μεγάλες οι ελλείψεις σε προσωπικό και μηχανήματα 

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας βρίσκεται πραγματικά υπο διάλυση και αυτό φαίνεται σε όλα τα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας.
Στα Γιάννινα ,το νοσοκομείο κόσμημα ,το "Χατζηκώστα" ,λειτουργεί κάτω απο τα όρια ασφαλείας εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού αλλά και ιατρικών μηχανημάτων ,που λόγω παλαιότητας παθαίνουν συχνές βλάβες και δεν αντικαθίστανται λόγω έλλειψης χρημάτων.
Σε ότι αφορά τα μηχανήματα, το νοσοκομείο δεν μπορεί να προμηθευτεί εξοπλισμό υπερήχων καρδιάς και ακτινολογικά ,για τα οποία υπάρχει άμεση ανάγκη .
Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του συγκεκριμένου νοσοκομείου κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντά τους ,ενώ πιστεύουν πως αυτή η απαξίωση του κράτους στα αιτήματα του νοσοκομείου οφείλεται και στην προσπάθεια κάποιων απο το υπουργείο Υγείας να δώσουν δουλειά στα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα ,που παρά  την κρίση ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια σε όλη την Ελλάδα .
Το να πει κανείς πως η σκέψη αυτή είναι παράλογη ..μάλλον δεν ξέρει ότι ζει στην Ελλάδα ,όπου η διαφθορά είναι το εθνικό σπορ ..κυρίως των κυβερνώντων ...
Κωνσταντίνος Πάνος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]