Και προκαλούν και κοροϊδεύουν....

Γράφει ο Κωνσταντίνος Πάνος 

''Όπου γάμος και χαρά , η Βασίλω πρώτη''

Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν λέει η παροιμία και αυτήν φροντίζουν να την ακολουθούν κατά γράμμα κάποιοι υψηλόβαθμοι περιφερειακοί και δημοτικοί άρχοντες.
Κάτοικοι χωριών καταγγέλουν στο epirustvnews ότι  σε διάφορες κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις,εμφανίζονται δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι με υπηρεσιακά αυτοκίνητα, προκαλώντας έτσι την κοινωνία καθώς η παρουσία τους εκεί δεν έχει να κάνει με υπηρεσιακά καθήκοντα αλλά με προσωπικούς και ψηφοθηρικούς λόγους.
Πριν λίγες μέρες σε κηδεία που έγινε σε χωριό του νομού εμφανίστηκε περιφερειακός σύμβουλος οδηγώντας υπηρεσιακό αυτοκίνητο για να τιμήσει τον νεκρό που όπως μάθαμε δεν τον ήξερε καν.
Βέβαια δεν είναι το μόνο περιστατικό που συμβαίνει καθώς κάποιοι αιρετοί τις κηδείες και τα μνημόσυνα(κυρίως ) τα έχουν αναγάγει σε καθημερινή τους ασχολία.
Το μόνο που δεν μάθαμε ακόμη είναι αν έχουν συνεργασία με τοπικά γραφεία τελετών.
Αν και οι εκλογές αργούν ακόμη οι τοπικοί πολιτικοί μας εργάζονται νυχθημερόν για την επανεκλογή τους χρησιμοποιώντας την παλιά δοκιμασμένη συνταγή το νόημα της οποίας περικλείεται σε μια ακόμη παροιμία. ''Όπου γάμος και χαρά , η Βασίλω πρώτη''

Μόνο να φροντίσουν να κινούνται με δικά τους μεταφορικά μέσα και όχι με υπηρεσιακά που πληρώνονται από το υστέρημα όλων μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΒΙΝΤΕΟ

[ΒΙΝΤΕΟ][bsummary]

ΘΕΜΑ

[ΘΕΜΑ][bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ][twocolumns]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ][twocolumns]